Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023

Διαβάσαμε το βιβλίο.... Αγαπώ το σώμα μου γιατί, των Σέλι Άναντ και Νόμι Έλενσον!



"Όλοι έχουμε ένα σώμα και κάθε σώμα είναι όμορφο.
Το σώμα σου σε πάει εκεί όπου θέλεις να πας.
Το σώμα σου είναι το πρώτο σου σπίτι.
Και το σώμα σου είναι διαφορετικό από το σώμα οποιουδήποτε άλλου!"



Η Σέλι Αναντ και η Νόμι Έλενσον αναφέρουν ότι θυμόνται τα συναισθήματα της αβεβαιότητας , της αμηχανίας και της ανασφάλειας  που είχαν για το σώμα του όταν ήταν μικρά κοριτσάκια και σταδιακά όσο μεγάλωναν. Αυτό βέβαια αλλάζει καθώς μεγαλώνουμε και σιγά σιγά μαθαίνουμε να αποδεχόμαστε και τελικά να αγαπάμε το σώμα μας όπως ακριβώς είναι. Η διαδικασία αυτή βέβαια είναι χρονοβόρα και επίπονη και συνήθως περνάμε από το στάδιο που δεν είμαστε καθόλου καλά με αυτό. Έτσι αποφάσισαν να να συγγράψουν αυτό το βιβλίο που μας δείχνει όλες τις θετικές σκέψεις που θα πρέπει να κάνουμε για το σώμα μας. Διότι μέσα στις σελίδες του θα βρούμε όλα τα εκπληκτικά πράγματα που κάνουμε με το σώμα μας. Ας μην ξεχνάμε πως είναι το πρώτο μας σπίτι και μάλιστα το έχουμε για μια ζωή.

ΙΔΕΑ💥:
Καταγράφουμε για μία ολόκληρη μέρα πόσα πράγματα κάνουμε με το σώμα και για τα οποία θα πρέπει να είμαστε ευγνώμονες και περήφανοι σχετικά με αυτό!


Ένα βιβλίο ωδή για το ανθρώπινο σώμα και τις δυνατότητές του, που θα πρέπει όλα τα παιδιά να το έχουν διαβάσει, γιατί ανοίγει την πόρτα σε ένα κόσμο όπου όλοι αναγνωρίζουμε τις δυνατότητες που έχουν τα διαφορετικά σώματά μας.



Προτείνεται για παιδιά από 3χρ και μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες αλλά και να διαβάσετε ένα απόσπασμα αν επισκεφθείτε το site των εκδόσεων Ψυχογιός!

Σας φιλώ γλυκά!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου