Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022

Διαβάσαμε το βιβλίο... Bluey, Αγιος Βεράντα!!


 

Είναι Χριστούγεννα και στο σπίτι της Μπλούι έχουν έρθει τα ξαδέρφια και οι θείοι της. Αυτές τις γιορτές θα τις περάσουν όλοι μαζί, χουχουλιάζοντας στο τζάκι, τρώγοντας και ανοίγοντας δώρα! Φέτος αποφάσισαν να παίξουν τον Άγιο Βεράντα, και θα είναι μια ευκαιρία να μάθουν για τη δύναμη και τη σημασία της συγχώρεσης. 



Όλα ξεκίνησαν όταν η Μάφιν, η ξαδερφούλα της Μπλούι και της Μπίνγκο, θέλει να μάθει πώς μπαίνει ο Άγιος Βασίλης στα σπίτια που δεν έχουν καμινάδα. Η  Μπλούι αφού το σκέφτεται λίγο, απαντάει χαρούμενη "Ίσως από την βεράντα!" Αυτό θα είναι η αφορμή για να γεννηθεί το νέο παιχνίδι ο 'Αγιος Βεράντα. Αλλάζοντας ρόλους, πότε η Μπλούι, πότε ο Μπαμπάς, πότε η Μάφιν, γίνονται Άγιος Βεράντα και μοιράζουν τα δώρα καθώς οι υπόλοιποι προσποιούνται ότι κοιμούνται. Κάποια παιδιά όμως είναι άτακτα, και ανοίγουν τα ματάκια τους ή δαγκώνουν τα χεράκια και έτσι ο Άγιος Βεράντα δεν τους δίνει δώρο. Τότε είναι που ξεκινούν τα προβλήματα και θα πρέπει όλοι μαζί να τα αντιμετωπίσουν!



Η νέα χριστουγεννιάτικη περιπέτεια της Μπλούι είναι εδώ και αν στους μικρούς σας θησαυρούς άρεσαν οι προηγούμενες περιπέτειες της τότε αυτό το βιβλίο είναι ιδανικό για τα Χριστούγεννα!

Απευθύνεται σε παιδιά από 3χρόνων και μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες αν επισκεφθείτε το site των εκδόσεων Anubis.

Σας φιλώ γλυκά!

XoXoXo🎄

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου