Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2022

Διαβάσαμε τα βιβλία της νέας ηρωίδας για μικρά παιδιά, Μπλούι!!!




Μια νέα σειρά κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Anubis, με κεντρική ηρωίδα την Μπλούι ένα μπλε κουταβάκι και
ξεκάθαρα φαίνεται πως θα γίνει η αγαπημένη των μικρών παιδιών! Πάμε να τη γνωρίσουμε καλύτερα;


Η Μπλούι  "ζει" και "μεγαλώνει" στην Αυστραλία! Κάνει σκανταλιές, παίζει ευφάνταστα παιχνίδια με την μικρή της αδερφή την Μπίνγκο και μαζί ανακαλύπτουν και μαθαίνουν τη ζωή μέσα από καθημερινές περιπέτειες!!! Είναι διάσημη στη χώρα της εδώ και 3 χρόνια περίπου και μόλις έφτασε στην δικιά μας.

👉Ρίξετε μια ματιά στο site της Μπλούι!!!

Δημιουργός της είναι ο Μπρουμ, που φτιάχνει animations και αποφάσισε να δημιουργήσει για την Αυστραλία την δικιά της ηρωίδα τύπου Πέπα το γουρουνάκι. Ετσι λοιπόν γεννήθηκε στην Αυστραλία το 2018 και οι περιπέτειές της ξεκίνησαν να μεταδίδονταν από το ABC Kids τον Οκτώβρη της ίδιας χρονιάς. Για τις ιδέες των περιπετειών της Μπλούι ο Μπρουμ αντλεί έμπνευση μέσα από την καθημερινή του ζωή. Τα δυο μικρά του κορίτσια με την φαντασία τους και την ενέργειά τους δίνουν άφθονο υλικό από το οποίο μπορεί να πάρει ερεθίσματα ο δημιουργός. Πιθανότατα γι αυτό η σειρά είναι τόσο αγαπητή και τα παιδιά μπορούν να ταυτιστούν τόσο πολύ με τους ήρωες. Μάλιστα αγαπήθηκαν τόσο πολύ που η σειρά έγινε η δημοφιλέστερη στην ιστορία του ABC kids και γι αυτό η Disney και το BBC αγόρασαν τα δικαιώματα και πλέον προβάλλονται και από τα κανάλια αυτά!

👉Μπορείτε να δείτε επεισόδια της Μπλούι στο official κανάλι της στο youtube.


Πάμε όμως να δούμε τα βιβλία της Μπλούι που κυκλοφόρησαν στην χώρα μας!!!




Γεια σου, είμαι η Μπλούι!


Ενα βιβλίο με χοντρές χαρτονένιες σελίδες για μικρά χεράκια, μέσα από τις οποίες γνωρίζουμε την Μπλούι, τα ενδιαφέροντά της, τους φίλους της αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς της.





Μπλούι σχολείο για μαμάδες!

Η Μπλούι δεν θέλει να κάνει μπάνιο! Προτιμά να παίξει σχολείο για μαμάδες! Έτσι η μαμά της της προτείνει να κάνει μπάνιο τους μαθητές της, που είναι τα μπαλόνια που έχει μπροστά της. Όμως κάποιο μπαλόνι κάθεται πολύ ψηλά και δεν θέλει με τίποτα να μπει στην μπανιέρα! Πώς θα καταφέρει η Μπλούι να πείσει τον ζωηρό μαθητή της να κάνει μπανάκι;





Καληνύχτα νυχτερίδα!
Η Μπλούι δεν θέλει να πάει για ύπνο και η ώρα περνά! Ο μπαμπάς και η μαμά θα σκαρφιστούν τον πιο όμορφο και διασκεδαστικό τρόπο για να την βοηθήσουν να χαλαρώσει στο κρεβατάκι της.




Και φυσικά το βιβλίο που αγαπάνε πολύ τα μικρά βιβλιοσκουληκάκια είναι αυτό με δραστηριότητες. Κρυπτόλεξα, εικόνες με διαφορές, παζλ, ζωγραφική και πολλά πολλά αυτοκόλλητα που ξετρελαίνουν τα παιδιά!!




Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες αλλά και να ξεφυλλίσετε τις πρώτες σελίδες όλων των παραπάνω βιβλίων αν επισκεφθείτε το site των εκδόσεων Anubis.


Σας φιλώ γλυκά!!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου