Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022

Διαβάσαμε το βιβλίο... Ο Άγιος Βασίλης και οι Τρεις Αρκούδες, του Λου Πίκοκ!


 

"Είναι σχεδόν Παραμονή Πρωτοχρονιάς και ο καημένος ο Άγιος Βασίλης, που πολύ έχει κουραστεί μοιράζοντας τα δώρα, αποκοιμιέται στο σπιτάκι των Τριών Αρκούδων. Κανείς και τίποτα δεν μπορεί να τον ξυπνήσει. Έλα όμως που του μένει ακόμα ένας σάκος με δώρα να παραδώσει! Και τώρα;

Ευτυχώς το Αρκουδάκι ξέρει ποιους να καλέσει για βοήθεια..."
(από το οπισθόφυλλο του βιβλίου)



Και δεν είναι μόνο ένας! Ολόκληρη η Ειδική Ομάδα Παραμυθοδιασωστών, ήρωες από γνωστά παραμύθια, θα έρθουν και θα προσπαθήσουν όλοι μαζί να σώσουν την φετινή Πρωτοχρονιά. Θα πρέπει να περάσουν τον Φουσκωμένο Φιδογυριστό Ποταμό, να διασχίσουν το Ανατριχιαστικό Αδιαπέραστο Δάσος, και να προσπεράσουν το Τεράστιο Τρομακτικό Βουνό. Όταν φτάσουν στην Πίσω Περαχώρα και μοιράσουν τα δώρα η αποστολή τους θα έχει ολοκληρωθεί με επιτυχία. Αλλά για να ξεπεράσουν τα εμπόδια που θα συναντήσουν στο δρόμο τους θα πρέπει κάθε ένας ήρωας να βοηθήσει όπως μπορεί. Και αυτό μπορεί να γίνει εύκολα αν συνεργαστούν όλοι σαν ομάδα αρμονικά!




Ένα όμορφο χριστουγεννιάτικο παραμύθι με μπόλικη αστερόσκονη και μαγεία που θα σας συντροφεύσει στις φετινές γιορτές!
Βάλτε μια ζεστή σοκολάτα τυλιχτείτε με την κουβερτούλα σας, πάρτε αγκαλιά τους θησαυρούς σας και ξεκινήστε για την Πίσω Περαχώρα!!! 

Το βιβλίο απευθύνεται σε παιδιά από 4 ετών και μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες αλλά και να ξεφυλλίσετε τις πρώτες του σελίδες αν επισκεφθείτε το site των εκδόσεων Μεταίχμιο.

Σας φιλώ γλυκά!
XoXoXo 🎄

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου