Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022

Διαβάσαμε το βιβλίο... Λήδα η Φυσαλίδα, της Αλεξάνδρας Κλάδη!


 
Η Λήδα η Φυσαλίδα, ζει μαζί με τις υπόλοιπες φυσαλίδες στο βυθό της θάλασσας. Το όνειρό της ήταν πάντα να ταξιδέψει έξω από το νερό, πάνω στη στεριά και να δει όλα αυτά τα διαφορετικά πλάσματα για τα οποία έχει ακούσει. Πλέον της φαίνεται πως όλα εδώ βυθό είναι ίδια και δεν το αντέχει. Μια μέρα μαζεύει όλο της το κουράγιο, παίρνει φόρα και το ταξίδι ξεκινά...



Έξω στη στεριά θαμπώνεται με τα βουνά και την απεραντοσύνη της Γης. Πέρασε από δάση ανθισμένα αλλά και από μπόρες, πήγε σε μέρη διαφορετικά και στη συνέχεια αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να μιλήσει με τα άλλα πλάσματα για να μάθει περισσότερα. Μέσα από την κουβέντα που θα κάνει με τον κάθε ένα ξεχωριστά θα καταλάβει πως τελικά κανένας δεν είναι ευχαριστημένος με αυτό που είναι, όλοι θέλουν να αλλάξουν και να γίνουν κάτι άλλο. Όμως μέσα από τα λόγια που ανταλλάσσουν θα ανακαλύψουν την πιο μεγάλη αλήθεια που θα τους δώσει δύναμη και θα τους κάνει να αγαπήσουν τον εαυτό τους και να μην ακούν τι τους λένε οι άλλοι.

Γραμμένο με στιχάκια, ένα πολύ χαριτωμένο και ευχάριστο παραμύθι για την αυτοεκτίμηση και την αποδοχή, το σημαντικότερο μήνυμα για μια ζωή ήρεμη και ευτυχισμένη. Η συγγραφέας Αλεξάνδρα Κλάδη, παρέα με τις υπέροχες και χαρούμενες εικόνες από την Μαρία Μανουρά μας παρουσιάζουν τις περιπέτειες της μικρής Λήδας και μας παρασέρνουν σε ένα ταξίδι αυτογνωσίας.




Το βιβλίο το συνοδευει QRcode, με αφήγηση και τραγούδι από την ίδια τη συγγραφέα Αλεξάνδρα Κλάδη, τους ηθοποιούς Γιώτα Ευσταθίου, Ελισσαίος Βλάχος και τους τραγουδιστές Γιώργο Τζιουβάρα και Dimitris Tasenas & The soul Vibrators.
Στις τελευταίες σελίδες βρίσκουμε τους στίχους από τα τραγούδια αλλά και τις παρτιτούρες!!!! Υπέροχη δουλειά, ολοκληρωμένη!!!

Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες στο site της  Ελληνοεκδοτικής!

Σας φιλώ γλυκά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου