Τρίτη 2 Ιουλίου 2024

Διαβάσαμε το βιβλίο... Dungeon Academy: Η Ακαδημία της περιπέτειας - Η τελευταία ελπίδα, της Madeleine Roux!

 


Για άλλη μια φορά η Ζέλι βρίσκεται σε μια κρίσιμη αποστολή για να σώσει την Ακαδημία της Περιπέτειας, τη Φερούν και όλα τα Λησμονημένα Βασίλεια και οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος της. Θα καταφέρουν άραγε παλιά και νέα μέλη να μείνουν ενωμένα και να πολεμήσουν μαζί όπως ποτέ άλλοτε μέχρι τέλους;





"Στεκόμαστε ενωμένοι... Πέφτουμε ενωμένοι..."
Είναι το σύνθημα της Ζελι και της παρέας της που προσπαθούν να κρατήσουν την ομαδικότητα και τη συνεργασία καθώς η συγκεκριμένη αποστολή είναι για γερά νεύρα.Τα σατανικά σχέδια του Μόρμπιντ έχουν κορυφωθεί και η τελική μάχη για την Ακαδημία της περιπέτειας έχει ήδη ξεκινήσει. Ένα δρακολείψανο, θαμμένο βαθειά κάτω από την έρημο, μία δράκαινα που θέλει να πάρει εκδίκηση από όποιον και ότι βρεθεί μπροστά της, ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ελεύθερη είναι μόνο μερικά από όσα έχουν να αντιμετωπίσουν η Ζέλι και η Λέσχη Κινδύνου.



Διαβάστε για το 2ο βιβλίο της σειράς 

με τίτλο Το τουρνουά του τρόμου!


Η Madeleine Roux συνεχίζει την περιπέτεια των μικρών εξερευνητών με μεγαλύτερη μαεστρία και κέφι. Ορισμένες φορές ειλικρινά εκπλήσσομαι με την δημιουργικότητα και την φαντασία των συγγραφέων αυτής της κατηγορίας και νομίζω πως η Roux επάξια έχει κερδίσει τόσα βραβεία! Παράλληλα μέσα από την ιστορία ξέρει να αναδεικνύει σημαντικές αξίες όπως φιλία, ομαδικότητα, δικαιοσύνη με τρόπο καθόλου διδακτικό.

Φανταστική περιπέτεια για παιδιά από 8 έως 12 χρόνων και μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες αν επισκεφθείτε το site των εκδόσεων Anubis.


Σας φιλώ γλυκά



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου