Σάββατο 6 Απριλίου 2024

Διαβάσαμε ... Το μεγάλο βιβλίο του διαστήματος!




 Ξέρετε την αδυναμία μας στις επιστήμες! Όταν λοιπόν πέσει ένα βιβλίο με αυτή τη θεματολογία στα χέρια μας ένα είναι σίγουρο: θα το ξεκοκαλίσουμε αμέσως! Και αν είναι ένα βιβλίο που αξίζει τότε θα το μοιραστούμε οπωσδήποτε μαζί σας.



Το Μεγάλο βιβλίο του διαστήματος, από τις εκδόσεις Ψυχογιός, είναι ένα βιβλίο που μας άρεσε τόσο ώστε έμεινε στο κομοδίνο μας και κάθε τόσο και λιγάκι ανοίγουμε κάποια σελίδα και την ξαναδιαβάζουμε.

Με πλούσιο εικονογραφικό υλικό και πολλές ενδιαφέρουσες πληροφορίες, με αυτό το βιβλίο οι μικροί βιβλιοφάγοι θα μάθουν τα βασικά αλλά και κάτι παραπάνω για το διάστημα, τους πλανήτες, τους γαλαξίες, τους αστερισμούς, τους κομήτες κλπ.



Θα ανακαλύψουν τις διαφορές ανάμεσα σε πλανήτες και νάνους, θα δουν πώς να αναγνωρίζουν τους αστερισμούς στον ουρανό, θα κάνουν ένα ταξίδι πέρα από το ηλιακό μας σύστημα και θα δουν και άλλα συστήματα, θα περιηγηθούν ανάμεσα σε νεφελώματα και σουπερνόβα, θα αντιληφθούν πόσο τεράστιο είναι το διάστημα και πόσα έχουμε ακόμα να ανακαλύψουμε.
Είναι βέβαιο πως το συγκεκριμένο βιβλίο όχι μόνο θα προσφέρει γνώση, αλλά θα κεντρίσει το ενδιαφέρον για περαιτέρω έρευνα και μάθηση!



Προτείνεται για παιδιά από 5χρ και μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες αν επισκεφθείτε το site των εκδόσεων Ψυχογιός!

Σας φιλώ γλυκά!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου