Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024

Διαβάσαμε το βιβλίο ... Ακαδημία Υπερεξερευνητών: Η οργή των εξόριστων!

 



Ο Κουπ Κούπερσον έχει την αίσθηση πως κάτι δεν πάει καλά με τον καινούριο μαθητή. Και σαν να μην έφτανε αυτό, διάφορα παράξενα πράγματα συμβαίνουν στην Ακαδημία. Είναι αποφασισμένος όμως και αυτή τη φορά να μην αφήσει τίποτα να καταστρέψει την Ακαδημία Υπερεξερευνητών.





Πάνω που ο Κουπ έχει αρχίσει να αποδέχεται το γεγονός ότι είναι ο μόνος άνθρωπος στην Ακαδημία των υπερεξερευνητών, ένας καινούριος μαθητής εμφανίζεται και όλοι φαίνεται να είναι ενθουσιασμένοι μαζί του. Ο Κουπ όμως νιώθει ότι κάτι δεν ταιριάζει με τον Κόντι και έτσι αποφασίζει να έχει το νου του. Ακόμα και οι καλύτεροί του όμως πιστεύουν πως ο Κόντι είναι φοβερός τύπος και θέλουν να τον έχουν στην παρέα τους.

Από την άλλη διάφορα γεγονότα που συμβαίνουν, κάνουν το Κουπ να είναι σε επιφυλακή. Ένα σοβαρό περιστατικό στο σχολικό χορό, θα κάνει και τους φίλους του, Όγκι, Νταζ και Μίντι να καταλάβουν πως τα πράγματα είναι τόσο σοβαρά που πρέπει να αναλάβουν δράση  και να σταματήσουν όποιον προσπαθεί να δημιουργήσει΄αυτό το χαμό. Οι κακοί της υπόθεσης αποδεικνύονται πολύ πιο κακοί από όσο φαντάζονται και θα χρειαστεί να επιστρατεύσουν ενωμένοι όλη τους τη δύναμη.


Το 2ο βιβλίο της Ακαδημίας Υπερερευνητών είναι επιτέλους εδώ και γνωρίζω ήδη πολλά μουτράκια που χαμογελάνε ενθουσιασμένα. Η ενδιαφέρουσα πλοκή, η αγωνία, το έξυπνο χιούμορ, οι ανατροπές και οι καλά γραμμένοι χαρακτήρες κάνουν τους μικρούς βιβλιοφάγους να μην το αφήνουν από τα χέρια τους.
Αν διαβάσατε το 1ο βιβλίο, είμαι σίγουρη πως ξέρετε ακριβώς γιατί μιλάω και ότι θα σας αρέσει και αυτή η ιστορία.

Προτείνεται για παιδιά από 9 ετών και μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες αν επισκεφθείτε το site των εκδόσεων Μεταίχμιο.

Σας φιλώ γλυκά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου