Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2023

Διαβάσαμε το βιβλίο.... Η πιο σύντομη ιστορία για καληνύχτα! των Λουίζ Φιτζέραλντ και Κέιτ Χίντλεϊ



 Είσαστε έτοιμοι για την πιο σύντονη ιστορία για καληνύχτα όλων των εποχών; Βέβαια για να ειπωθεί θα πρέπει να υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις... αλλά ας τα πάρουμε όλα με τη σειρά!



Τι νομίζετε; Έτσι απλά παίρνουμε το βιβλίο και λέμε ιστορίες το βράδυ; Εδώ λοιπόν, υπάρχουν όλα καταγεγραμμένα για να μην ξεχάσουμε τίποτα! Αυτό το βιβλίο μας οδηγεί βήμα βήμα για να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες προϋποθέσεις για τo βραδινό μας βιβλιοταξίδι.

Έτσι λοιπόν
, πριν ξεκινήσουμε θα πρέπει να έχουμε για παράδειγμα καθαρίσει καλά τη φωνή μας, και να έχουμε μαζέψει τα αρκουδάκια μας κοντά μας γιατί είναι σίγουρο πως θα θέλουν και αυτά να την ακούσουν. Και είμαστε έτοιμοι...ή ...μια στιγμή .... τεντωθήκαμε καλά; Χασμουρηθήκαμε αρκετά για να μην διακόψουμε την ιστορία ; Και αφού τα έχουμε κάνει όλα, τότε, και μόνον τότε είμαστε έτοιμοι για να ακούσουμε τη πιο σύντομη ιστορία του κόσμου.



Ένα βιβλίο διασκεδαστικό, με ένα απρόσμενο κείμενο, που
πραγματικά σε κάνει για γελάς καθώς συνεχώς σε παρακινεί να κάνεις πράγματα για να ετοιμαστείς όσο πιο καλά μπορείς για την πιο αστεία και σύντομη ιστορία για καληνύχτα. Ευφάνταστο και σίγουρα διαφορετικό από όσα έχουμε διαβάσει νομίζω πως αποτελεί μια έξυπνη ιστορία για να κλείσει ευχάριστα η μέρα μας. Εξίσου όμορφη και αστεία είναι και η εικονογράφηση που μας έχει σημεία και λεπτομέρειες που αξίζει να προσέξουμε!


Προτείνεται για παιδιά από 3χρόνων και μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες αν επισκεφθείτε το site των εκδόσεων Ψυχογιός!

Σας φιλώ γλυκά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου