Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2023

Διαβάσαμε το βιβλίο...Πώς να τρομάξεις ένα τέρας, των Γιάνα Μπάουερ και Μαλγκόσια Ζατζάκ!





Όλα τα τέρατα έχουν ένα αδύνατο σημείο, ανάλογα το είδος στο οποίο ανήκει. Μόλις το βρείτε έχετε και τον τρόπο για να το ξεφορτωθείτε! Δεν με πιστεύετε; Ακούστε τότε την ιστορία του Ότο.





Αν υπάρχει ένα τέρας κάτω από το κρεβάτι σας, μην ανησυχήσετε. Υπάρχουν τρόποι να το διώξετε αρκεί βέβαια πρώτα να εντοπίσετε σε ποια κατηγορία ανήκει. Όταν λοιπόν, ήρθε έντρομος ο Φίλιπ ο Λαγός, στον Ότο τον Ακρίδα, για να του πει ότι ένας τέρας βρίσκετε κάτω από το κρεβάτι του, ο Ότο εντελώς ψύχραιμος, πήρε το σακίδιό του και του είπε να πάνε να το βρουν. Φτάνοντας στο δωμάτιο του Φίλιπ, ξεκίνησαν να δοκιμάσουν το πιο καλό σενάριο: το τέρας να είναι ΣΙΧΑΜΕΝΟ. Βλέπετε είναι η πιο εύκολη κατηγορία τεράτων καθώς είναι λίγο χαζούλικα και εύκολα μπορείς να τα εξολοθρέψεις. Τα πράγματα βέβαια δεν πήγαν και τόσο καλά, σε σημείο που το τέρας κάτω απο το κρεβάτι του Φίλιπ να μην ταιριάζει σε καμία από τις 3 γνωστές κατηγορίες. Τότε ήταν  η ώρα να αναζητήσουν τη βοήθεια του κυρίου Κρόταλου που ξεπάστρεψε το τρομακτικότερο από τα πιο τρομακτικά τέρατα του κόσμου.




Αρκετά διασκεδαστικό βιβλίο που προτείνεται για παιδιά από 4 χρόνων και για το οποίο μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες αλλά και να ξεφυλλίσετε τις πρώτες του σελίδες αν επισκεφθείτε το site των εκδόσεων Μεταίχμιο.

 Σας φιλώ γλυκά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου