Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2023

Διαβάσαμε το βιβλίο ... Bluey, Ώρα για ύπνο!

 



Στο σπίτι των Μίλερ είναι ώρα για ύπνο και απόψε η Μπίνγκο θέλει να κοιμηθεί σαν μεγάλο παιδί στο κρεβάτι της. Θα τα καταφέρει άραγε;




Η Μπίνγκο είναι αποφασισμένη. Η μαμά την καληνύχτισε και έκλεισε το φως, ο μπαμπάς έδωσε ένα γλυκό φιλί στην Μπλούι που ήδη κοιμάται και η Μπίνγκο πήρε αγκαλιά το αρκουδάκι της και κλείνει τα μάτια. Η περιπέτεια τώρα αρχίζει. Τσουλήθρες στον ουρανό, πτήσεις στο διάστημα, φώτα μαγικά. Η Μπίνγκο νιώθει φανταστικά σε αυτό το ταξίδι και φυσικά δεν είναι μόνη της καθώς μαζί της έχει την Φλόπι, το αρκουδάκι της.

Μόνο που την νύχτα γίνονται περισσότερα από όσο ονειρεύεται η Μπίνγκο, τα οποία θα θυμίσουν πολλά στους μεγάλους αναγνώστες αυτών των βιβλίων, τους γονείς. Καθώς λοιπόν θα διαβάζετε αυτή την ιστορία στα παιδιά σας, είμαι σίγουρη πως θα ταυτιστείτε και θα γελάσετε με την καρδιά σας. Παιδιά που ξυπνούν μες τη νύχτα και ζητούν νερό, και μόλις τους το φέρετε βλέπετε πως κοιμούνται του καλού καιρού. Νυχτερινά τσισάκια με τα μικρά να ζητούν παράλληλα και μια ιστορία καθώς κάνουν την κατάθεσή τους στην τουαλέτα. Ιστορίες γνώριμες που με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο όλοι έχουμε βιώσει.



Άλλη μια διασκεδαστική ιστορία με την Μπλούι που θα αγαπήσουν τα μικρά σας όπως και όλα τα προηγούμενα βιβλία. Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες αν επισκεφθείτε το site των εκδόσεων Anubis.

Σας φιλώ γλυκά!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου