Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022

Διαβάσαμε το βιβλίο... Το πράσινο υποβρύχιο, από τον Πολ Μακ Κάρτνεϊ!





Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο του θρυλικού σκαθαριού Πoλ Μακ Κάρτνεϊ , με τίτλο Το Πράσινο Υποβρύχειο, με τις περιπέτειες του Αρχηγού Παππού. Το 2019 κυκλοφόρησε το πρώτο του βιβλίο με τίτλο Η Μαγική πυξίδα το οποίο αγαπήθηκε τόσο πολύ και ήταν αναμενώμενο ότι θα ακολουθούσαν κι άλλα! Πάμε να ρίξουμε μια ματιά στο Πράσινο Υποβρύχειο.







Αυτή τη φορά ο παππούς προσκαλεί τα παιδιά σε μία μαγική περιπέτεια. Τους δείχνει όλα τα πράγματα της γιαγιάς εξερευνήτριας και η Εμ αμέσως λέει την φανταστική της ιδέα: "Πάμε να βρούμε τη γιαγιά;"
Ο παππούς δεν χάνει ευκαιρία και τους δείχνει την εφεύρεσή του: Το πράσινο υποβρύχειο, που δεν είναι απλά ένα υποβρύχειο, αλλά πολλά περισσότερα! Τα παιδιά δεν χάνουν ευκαιρία και μπαίνουν μέσα μαζί με τον Αρχηγό και η περιπέτεια ξεκινά! Και πού δεν πάνε: στην μακρινή ανατολή όπου συναντήσανε έναν φίλο του παππού, σε βαθιές θάλασσες κλπ. Ταξίδεψαν και αρκετές φορές κινδύνεψαν, αλλά στο τέλος ήρθε η γιαγιά και τους βοήθησε.  




Κάνουμε ασκήσεις Γιόγκα με οδηγό το Πράσινο υποβρύχιο!!



Μια γλυκιά ιστορία για καληνύχτα, με όμορφη και διασκεδαστική εικονογράφηση, που θα μεταφέρει τους θησαυρούς σας σε μαγικά μέρη, θα τα χαλαρώσει και θα τα βοηθήσει να κοιμηθούν έχοντας στο  μυαλό τους όμορφες και χαρούμενες εικόνες. 


Απευθύνεται σε παιδιά από 4χρ και μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες αλλά και να ξεφυλλίσετε τις πρώτες του εικόνες αν επισκεφθείτε το site των εκδόσεων Μεταίχμιο.

Σας φιλώ γλυκά!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου