Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022

Διαβάσαμε το βιβλίο.... Ο Έλμερ και ο Μπαρμπα - Κόκκινος!


Ο Ελμερ εχει μια σπουδαία αποστολή αυτή τη φορά. Να παει μαζι με τα μικρά ελεφαντάκια να φερουν ενα δέντρο για να στολίσουν. Στο δρόμο τα μικρά ελεφαντάκια του ζητούν να τα βοηθήσει να δουν τον Μπαμπά Κόκκινο που έρχεται κάθε χρόνο ενα βράδυ και μοιράζει δώρα. Ο Μπαμπά Κόκκινος ειναι ντροπαλός και δεν θέλει να τον βλέπουν τα μικρά παιδιά. Ετσι ο Ελμερ θα σκαρφιστεί έναν τρόπο για να είναι όλοι χαρούμενοι. Φτάνει να είναι να μείνουν ήσυχα και κρυμμένα...


Ενα όμορφο Χριστουγεννιάτικο παραμύθι για να μπαίνουμε στο κλίμα!!! :)🎅🧑‍🎄🤶
Aυτή τη φορά ο αγαπημένος ελεφαντούλης εχει αναλάβει την ευθύνη των μικρών αλλά και τις προετοιμασίες για την άφιξη του Μπαμπά Κόκκινου. Μέσα σε όλα αυτά ο Ελμερ θα αδράξει την ευκαιρία για να μιλήσει για την προσφορά και την αγάπη.


🎁 Το κείμενο είναι ξεχωριστό. Βλέπετε τα ελεφαντάκια δεν περιμένουν δώρα από τον Μπαμπά Κόκκινο. Το έθιμο εδώ είναι να ετοιμάσουν τα δώρα που θα τα παραλάβει ο Μπαμπά Κόκκινος και θα τα δώσει σε άλλα μικρά που έχουν ανάγκη!
🎁 Το βράδυ ξαπλώνουν κουρασμένα να κοιμηθούν και ο Έλμερ τους αφήνει μικρά δωράκια κάτω απο το κρεβάτι τους, μια και η αγάπη όταν μοιράζεται επιστρέφει πάλι πίσω!




🎊Ιδανικό για παιδιά 3-7 χρόνων 🎉
Κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Πατάκη-Patakis Publishers
Ευχαριστώ το αγαπημένο Δεντρόσπιτο που με άφησε να σκαρφαλώσω στα ράφια του!!

Μπορείτε να δείτε περισσότερα στο site των εκδόσεων Πατάκη!

Σας φιλώ γλυκά!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου