Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022

Βιβλία για ανήσυχα πνεύματα, από τις εκδόσεις Μεταίχμιο!

 
Μια νέα σειρά επιστημονικών βιβλίων σε εκλαϊκευμένη απόδοση από τις εκδόσεις Μεταίχμιο κρατάμε στα χέρια μας και ανυπομονούμε να σας την παρουσιάσουμε!!
Η ολόφρεσκια πρόταση σερβίρεται για πρωινό, μεσημεριανό ή και βραδινό και δεν την χορταίνεις!
Βιβλία με μικρό μέγεθος, χωράνε στην παλάμη σου και αποτελούν μπουκίτσες γνώσης, με γεμάτη επιστημονική γεύση, γαρνιρισμένες με πολύχρωμες εικόνες και  πασπαλισμένες με πλούσια πληροφορία, θα αποτελέσουν την τέλεια τροφή για μικρά αλλά και  μεγάλα ανήσυχα και πεινασμένα πνεύματα! Πάμε να δούμε περισσότερα!!!




Ρομπότ, γκάτζετ και τεχνητική νοημοσύνη




Αν αναρωτιόσουν τι είναι η τεχνητή νοημοσύνη, πώς λειτουργούν τα ρομπότ και μια μυστικά κρύβονται πίσω από όλα τα γκάτζετς που χρησιμοποιείς καθημερινά, τότε αυτό το βιβλίο είναι το ιδανικό για να μάθεις όλα όσα χρειάζεσαι! Μέσα σε αυτό το βιβλιαράκι θα βρεις πληροφορίες για τα ρομπότς του παρόντος αλλά και του μέλλοντος, τα μυστικά της τεχνητής νοημοσύνης. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στο site των εκδόσεων Μεταίχμιο.


Τα μυστικά του σύμπαντος


Είσαι από αυτούς που λατρεύεις το διάστημα όπως και εμείς; Που θες να μάθεις τα πάντα για το σύμπαν; Πόσο μεγάλο είναι; Πόσο χρειάζεται για να ταξιδέψεις από την μια άκρη στην άλλη; Πόσο είναι το ένα έτος φωτός; Ε, τότε θα το αγαπήσεις αυτό το βιβλιαράκι όσο και εμείς!!! Μέσα σε αυτό βρήκαμε απαντήσεις σε πολλά από τα μεγαλύτερα ερωτήματα που τέθηκαν ποτέ και μάθαμε για τα γεγονότα πίσω από τα πιο συναρπαστικά μυστήρια του σύμπαντος. Δείτε περισσότερα για το βιβλίο στο site των εκδόσεων Μεταίχμιο.




Καθένα βιβλίο είναι γραμμένο από διαφορετικούς επιστήμονες πάντα σχετικούς με το συγκεκριμένο θέμα που αναπτύσσεται. Υπέροχα δοσμένες πληροφορίες και μάθαμε νέες ορολογίες για να μιλάμε σαν σωστοί επιστήμονες!
Οι φωτογραφίες, οι εικόνες τα σκίτσα αλλά και οι ιστορίες για τους ήρωες πίσω από τα ρομπότς και τα τεχνολογικά επιτεύγματα μας ενέπνευσαν να θέλουμε να μάθουμε και να ψάξουμε περισσότερα ακόμα σχετικά με τα θέματα που πραγματεύονται αυτά τα δύο βιβλιαράκια!

Κυκλοφορούν άλλα δύο Ο Αόρατος κόσμος των μικροβίων και το Οι αιτίες και οι επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής. Μπορείτε να τα δείτε όλα και να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στο site των εκδόσεων Μεταίχμιο.

Σας φιλώ γλυκά!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου