Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021

Διαβάσαμε το βιβλίο... Πίκο και Λόλα: ένα τέλειο δώρο, της Λίνας Σωτηροπούλου!



Η Λόλα έχει μεγάλα σχέδια για τα Χριστούγεννα. Αποφάσισε να λάβει το πιο όμορφο δώρο από όλα τα δώρα που θα πάρουν τα παιδιά από τον Άι Βασίλη. Έχει καταστρώσει ένα πρώτης τάξεως σχέδιο: να χασομερήσει τον Άι Βασίλη με γλυκίσματα και κεράσματα και εκείνη παράλληλα να διαλέξει το καλύτερο μέσα από το σάκο του. Μόνο που τα πράγματα δεν πάνε όπως ακριβώς θα θελε και βρίσκεται ξαφνικά με ένα φιόγκο στο κεφάλι μέσα στο σάκο με τα δώρα!!!!


Τώρα η Λόλα ταξιδεύει πάνω στο έλκηθρο από σπίτι σε σπίτι, μέχρι που ξαφνικά το χέρι του Άι Βασίλη την πιάνει από τα αυτιά, και χωρίς να κοιτάξει τι ακριβώς κρατάει την τοποθετεί κάτω από το δέντρο μαζί με τα υπόλοιπα δώρα! Μα το σπίτι αυτό της είναι γνώριμο! Και κάπως έτσι η Λόλα θα μάθει ότι το δώρο της φιλίας είναι από τα πιο σημαντικά που μπορεί κανείς να λάβει!!!



Άλλο ένα τρυφερό και διασκεδαστικό παραμύθι από την Λίνα Σωτηροπούλου με πρωταγωνιστές την Λόλα και τον Πίκο, αυτή τη φορά με Χριστουγεννιάτικη διάθεση! Με την χαρούμενη γραφή της και τα στιχάκια που τόσο αγαπάμε, η συγγραφέας, με τη βοήθεια της υπέροχης εικονογράφησης από τη Ναταλίας Καπατσούλια, για άλλη μια φορά καταφέρνει να μας μιλήσει με απλά λόγια για κάτι τόσο σημαντικό και μεγάλο όπως η αξία της φιλίας.



Αν λατρεύετε και εσείς όπως και εμείς αυτή τη σειρά, τότε δεν πρέπει να χάσετε αυτό το βιβλίο.
Το βιβλίο συνοδεύεται από QRcode με το οποίο μπορείτε να ακούσετε το τραγούδι της Λόλας, με καταπληκτική ενορχήστρωση και απίθανα μελωδική φωνή!

Μπορείτε να ξεφυλλίσετε τις πρώτες σελίδες αλλά και δείτε περισσότερες πληροφορίες αν επισκεφθείτε το site των εκδόσεων Μεταίχμιο.

Σας φιλώ γλυκά!

XoXoXo



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου