Σάββατο 3 Απριλίου 2021

Εβδομαδιαία βιβλιονέα!


Bookmorning αγαπημένοι μου! Η εβδομάδα τελείωσε και ναι έχετε δίκιο... καθυστέρησα τα καθιερωμένα βιβλιονέα μας! Ήταν μια γεμάτη εβδομάδα και στη δουλειά μου είχα πολύ τρέξιμο! Έτσι  δεν διάβασα τόσο πολύ δεν ήμουν γενικώς πολύ δραστήρια ούτε στην ομάδα μας στο facebook. Θα αναπληρώσω το υπόσχομαι!
Παρόλα αυτά δεν μπορούσα να σας αφήσω χωρίς τα βιβλιονέα μας!
Καθίστε λοιπόν αναπαυτικά, πάρτε το ρόφημά σας στο χέρι και.... ξεκινάμε!


ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΒΙΒΛΙΟΦΑΓΟΥΣ

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Book.lover: reading read gets ODen (booklover) n. One than devoted stay inside Someone dream with person rather lover fatal. L who outside would tsido and Play loves disturb Results can book be story never reading. lost lost syes... he/she Beware: is when 2000"

Αυτό το σουβεράκι είναι μοναδικό! Καταρχάς βλέπετε το σχήμα του και διαβάζετε τι γράφει! Είναι για εμάς τους κολλημένους με τα βιβλία! Αλλά έχει και κάτι ακόμα που το κάνει ιδιαίτερο. Έχει usb για να συνδέεται στον υπολογιστή και να ζεσταίνεται, ώστε να κρατάει ζεστό το ρόφημά σας! Αυτήν την εβδομάδα με την δουλειά, που δεν σηκώθηκα από τον υπολογιστή, το εκτίμησα δεόντως!!
(το σουβεράκι δεν είναι από σπόνσορα. Το αγόρασα με δικά μου χρήματα και το έχω πάνω από 1 χρόνο. Αλλά όπως σας είπα αυτές τις μέρες το απόλαυσα!!! :) )



ΒΙΒΛΙΟΤΟΥΝΕΛ (INFINITE ΒΟΟΚ TUNEL)

Πάμε Πράγα να θαυμάσουμε ένα μοναδικό και ξεχωριστό "γλυπτό" - κατασκευή!
Το "infinite book tunel" εγκατεστημένο στην δημοτική βιβλιοθήκη της Πράγας, σίγουρα αποτελεί ένα σημείο που δεν πρέπει να παραλείψουμε να επισκεφθούμε όσοι βρεθούμε στην περιοχή! (είμαι θετικός άνθρωπος... κάνω όνειρα ότι σύντομα θα ταξιδέψουμε!)
Δημιουργία του Matej Kren.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.


Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.


Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

πηγες: flirk, wikipedia, tripadvisor
photos: https://www.flickr.com/photos/nishchintraina/37373111870
https://www.flickr.com/photos/nishchintraina/37373111870




Πάμε Λούβρο; 🥰

The Louvre Museum in Paris showing 'The Raft of the Medusa', painted by Theodore Gericault, with the museum closed amid the Covid-19 pandemic.  January 8, 2021.

Τα έργα που φιλοξενούνται στο Λούβρο τώρα μπορούμε να τα χαρούμε από τον καναπέ μας! 🙂
Μην ξεχάσετε να έχετε αγκαλιά τα παιδιά σας να τα θαυμάζουν κι εκείνα! 😉
Δείτε περισσότερα εδώ.




ΠΑΙΔΙΚΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΧΑΡΤΑ ΤΟΥ ΡΗΓΑ

"Ο μικρός Ρήγας και τα μυστικά σύμβολα της Χάρτας"



Η εικονογράφος και συγγραφέας Λήδα Βαρβαρούση κρατάει τα κλειδιάπου ξεκλειδώνουν μύθους και σύμβολα της Χάρτας του Ρήγα. Ανακαλύψτε δημιουργικά στο σπίτι Ή στη σχολική τάξη τα μυστικά του πιο διάσημου χάρτη της Ελληνικής Επανάστασης. Δείτε περισσότερα εδώ.


ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ

Tα βιβλία που σας παρουσιάσαμε την εβδομάδα που μας πέρασε δεν είναι πολλά, αλλά είναι μοναδικά! Πατήστε πάνω στις εικόνες για να δείτε περισσότερα για το κάθε ένα.






 Σας φιλώ γλυκά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου