Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2020

Διαβάσαμε το βιβλίο... Ένα σπίτι για το ποντικάκι των Χριστουγέννων, της Rebecca Harry!

 


Το ποντικάκι ψάχνει να βρει ένα σπιτάκι πριν μπουν τα Χριστούγεννα. Στο δρόμο του συναντάει το Λαγουδάκο, την Αλεπού και τον Αρκουδάκο και όλοι χρειάζονται από μια βοήθεια. Το ποντικάκι χωρίς να το σκεφτεί καθόλου σηκώνει μανίκια και αμέσως τρέχει να τους βοηθήσει. Τελικά αργά το απόγευμα καταφέρνει να βρει ένα χώρο για να το κάνει σπίτι του. Όμως είναι αρκετά σκοτεινό και κρύο. Δεν θα είναι τα Χριστούγεννα όπως τα είχε φανταστεί; Και τότε... όλα αλλάζουν και είναι τα πιο μαγικά Χριστούγεννα που έζησε ποτέ!



 

Τρυφερή ιστορία με πρωταγωνιστή ένα μικρό ποντικάκι με μεγάλη καρδιά. Για τη δύναμη της προσφοράς και για το ότι  όταν δίνεις με μεγάλη χαρά σίγουρα θα σου επιστραφεί! Έτσι και το ποντικάκι της ιστορίας, παρόλο που είχε το άγχος να προλάβει να βρει το σπίτι του πριν νυχτώσει, προτιμούσε να αφιερώσει λίγο χρόνο να βοηθήσει τους φίλους του στις δυσκολίες που αντιμετώπιζε. Και τότε, όταν το ίδιο χρειαζόταν βοήθεια, πριν καν τη ζητήσει, οι φίλοι του ήταν δίπλα του! 





Πολύ όμορφη εικονογράφηση, με τις ασημένιες λεπτομέρειες που λαμπυρίζουν σε κάθε σελίδα, να δίνουν ένα έξτρα χριστουγεννιάτικο και εορταστικό τόνο και να τις κάνουν ακόμα πιο εντυπωσιακές!


Το βιβλίο απευθύνεται σε παιδιά από 3χρ και μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες αν επισκεφθείτε το site των εκδόσεων Ίκαρος!


Ευχαριστώ το βιβλιοπωλείο Δεντρόσπιτο για το χρόνο και χώρο!

Σας φιλώ γλυκά!

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου