Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020

Διαβάσαμε το βιβλίο... Αδερφάκια, της Ροσίο Μπονίγια

Αν έχετε 2 παιδιά στο σπίτι σας αυτό το βιβλίο ειναι ιδανικό.
Κάντε το εικόνα: ξαπλώνετε αγκαλιά με τα παιδιά σας, σκεπάζεστε με την κουβερτούλα σας και διαβάζετε το βιβλίο που μιλάει με μοναδικό τρόπο για τις σχέσεις των δύο αδερφών.
Ναι, ο μικρός βλέπει την αδερφή του σαν ρινόκερο και η μεγάλη τον βλέπει σαν μαϊμού.
Και ναι, υπάρχουν πολλές στιγμές που ο μικρός συμπεριφέρεται αλλόκοτα και εκνευρίζει την αδερφή του, όπως υπάρχουν και πολλές φορές που η μεγάλη κάνει τον αδερφό της να νιώθει μικρό και αδύναμο.
Όμως μέσα σε όλο αυτό, υπάρχουν στιγμές που ο ένας νιώθει γλυκά και τρυφερά για τον άλλο, που δεν υπάρχει αμφιβολία για τη μεταξύ τους αγάπη. Είναι όμορφο τελικά να είναι δύο αδερφάκια παρέα ειδικά όταν ...



Ένα τρυφερό βιβλίο με πολύ όμορφη εικονογράφηση, που έχει πολλές εκπλήξεις καθώς εκτός από το πολύ διασκεδαστικό και εύστοχο κείμενο, δίνει μια καινούργια αναγνωστική εμπειρία! Βλέπετε δεν διαβάζεται ακριβώς όπως όλα τα υπόλοιπα! Δεν θα σας πω περισσότερα όμως, αλλά θα σας αφήσω να τα ανακαλύψετε μόνοι σας γιατί αξίζει! Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι ουσιαστικά είναι δύο βιβλία καθώς διαβάζουμε δύο ιστορίες, με διαφορετικά συναισθήματα μέχρι το τέλος που με μαγικό τρόπο γίνονται ένα!
 


Εμείς γελάσαμε πολύ και ταυτιστήκαμε εντελώς! χαχαχαχαχα

Μπορείτε να δείτε περισσότερα για το βιβλίο αλλά και να διαβάσετε ένα απόσπασμα στο site των εκδόσεων Ικαρος εδώ.

Σας φιλώ γλυκά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου