Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018

Σχολικά ημερολόγια από τις εκδόσεις Μεταίχμιο

Τα σχολικά ημερολόγια είναι μια σχετικά νέα αγαπημένη συνήθεια. Ξεκίνησε πέρσυ με το ημερολόγιο της Πένυ Πέπερ, το οποίο ευχαριστήθηκε πολύ η Χριστιάννα μου, και συνεχίζεται και φέτος. Μάλιστα αυτή τη χρονιά έχουμε να διαλέξουμε ανάμεσα σε ημερολόγια με αγαπημένους ήρωες, όπως ο κλασικός ντετέκτιβ Κλουζ και οι Πράκτορες του πλανήτη.


Το φανταστικό ημερολόγιο του ντετέκτιβ Κλουζ είναι σίγουρο πως θα ξετρελάνει τους θαυμαστές του. Με γρίφους εμπνευσμένους από τις ιστορίες του, με σταυρόλεξα και λαβυρίνθους και φυσικά με πολλές ατάκες του αγαπημένου μας ήρωα, θα προσθέσει μια ευχάριστη πινελιά στην σχολική καθημερινότητα.




Εξίσου φανταστικό ειναι και το σχολικό ημερολόγιο με τους πράκτορες του πλανήτη. Ακολουθώντας το πνεύμα του βιβλίου, η Περιβαλλοντοπόλ μας καλεί και εδώ να γίνουμε μυστικοί πράκτορες και να βοηθήσουμε στη διάσωση του πλανήτη. Μπορεί να φαίνεται δύσκολη δουλειά, αλλά η Περιβαλλοντοπόλ μας έχει όλες τις απαραίτητες οδηγίες μέσα στο ημερολόγιο. Αρκεί να λύσουμε τους γρίφους και να κάνουμε εξάσκηση με τις δραστηριότητες που περιέχονται και έτσι θα περάσουμε την πρώτη και βασική εκπαίδευση για να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε αυτό το δύσκολο έργο. 





Τα σχολικά ημερολόγια μας βοηθούν να είμαστε πιο οργανωμένοι,  να σημειώνουμε το πρόγραμμα τόσο του σχολείου όσο και των εξωσχολικών δραστηριοτήτων, αλλά και τα πάρτυ των φίλων μας και τις προγραμματισμένες μας εκδηλώσεις (πχ θεατρικές παραστάσεις, κλπ), μας θυμίζουν τις ονομαστικές γιορτές και τις σημαντικότερες παγκόσμιες ημέρες.
Φανταστικό δώρο για τους φίλους μας και τα βαπτιστήρια μας!

Περισσότερες πληροφορίες για τα ημερολόγια αυτά μπορείτε να βρείτε στο site των εκδόσεων Μεταίχμιο εδώ και εδώ.

Σας φιλώ γλυκά!

Για περισσότερες ιδέες και να μαθαίνετε τα νέα μας πρώτοι, ελάτε στην ομάδα μας στο facebook.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου