Παρασκευή 10 Μαΐου 2024

Διαβάσαμε το βιβλίο... Ξέρεις πού ζει η αγάπη; Της Λίζα Βάισμπροντ!



 Ο μικρός της ιστορίας έχει μια πολύ σπουδαία αλλά απλή ερώτηση: Πού ζει η αγάπη; Και η απάντηση που θα λάβει από τον παππού του θα τον εκπλήξει!


Αλήθεια έχετε σκεφτεί πού βρίσκεται η αγάπη;
Δεν είναι μόνο στις αγκαλιές και στα φιλιά, στα γλυκά λόγια και στα "Σ αγαπώ". Κρύβεται σε τόσα άλλα χιλιάδες μέρη που δεν μπορείτε να φανταστείτε. Μήπως δεν είναι ένδειξη αγάπης το "Πρόσεχε στο δρόμο";
Το "Πάρε με όταν φτάσεις"; Άραγε δεν κρύβεται στο "Καλά περνάς";
Η κουβέρτα με την οποία σκεπάζουμε τρυφερά τους θησαυρούς μας;
Το σκουφάκι που τους φοράμε για να μην παγώσουν τα αυτάκια τους;
Στο παραμύθι που τους λέει η γιαγιά;






Αυτές και τόσες άλλες μικρές αλλά σπουδαίες στιγμές, κινήσεις, λόγια, λεπτομέρειες, σε τόσες πολλές και διαφορετικές μορφές που αν τις καλοσκεφτείτε γεμίζουν την καθημερινότητά μας. Μικρές δόσεις αγάπης που καμιά φορά δεν τους δίνουμε την πρέπουσα σημασία.




Πού ζει τελικά η αγάπη; Από ό,τι φαίνεται ζει παντού και μέσα μας!

Ένα πολύ τρυφερό βιβλίο, που προσωπικά με συγκίνησε γιατί με έκανε για κάποια λεπτά να σταματήσω και να αναλογιστώ όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μου και να αναγνωρίσω τις κινήσεις αγάπης. Υπέροχο βιβλίο για τους θησαυρούς μας, και αξίζει τον κόπο αφού το διαβάσετε να μιλήσετε μαζί για αυτές τις μικρές αλλά σπουδαίες εκδηλώσεις αγάπης.

Προτείνεται για παιδιά από 4 ετών και μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες για το βιβλίο αλλά και να ξεφυλλίσετε τις πρώτες του σελίδες αν επισκεφτείτε το site των εκδόσεων Μεταίχμιο.


Σας φιλώ γλυκά!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου