Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023

Διαβάσαμε τα νέα βιβλία της Μπλούι: Φλουδοβάρκες και Αγώνας μωρών!

 


Ναι ναι!!! Ακόμα 2 βιβλία με περιπέτειες της Μπλούι! Πόση χαρά πια!!! Και χωρίς παραπάνω εισαγωγικά λόγια πάμε αμέσως να τα δούμε!!!

ΦΛΟΥΔΟΒΑΡΚΕΣ



Η Μπλούι και ο Μακένζι είναι ενθουσιασμένοι που θα δουν τα φιλαράκια τους, όμως η Μία και ο Λοχαγός θα έχουν ακόμη χρόνο να παίξουν μαζί τους;


Η Μπλούι θα μάθει πως καθώς μεγαλώνουμε τα ενδιαφέροντα αλλάζουν, αλλά η πραγματική φιλία μένει! Μπορεί να αλλάζει μορφή, να μην παίζουμε τα ίδια παιχνίδια, βρίσκουμε όμως πάντα ένα τρόπο να περνάμε χρόνο με τους αγαπημένους μας!



ΑΓΩΝΑΣ ΜΩΡΩΝ




Γνώρισε την Μπλούι μωρό, όταν εκείνη και οι φίλοι της κάνουν τα πρώτα τους βήματα. Ποιος θα κερδίσει των αγώνα των μωρών;
Η Μπλούι είναι στην παιδική χαρά και όλο ρωτάει τη μαμά της αν είναι καλύτερη από την Μπίνγκο ή την Τζούνο, που είναι μικρότερα σε ηλικία από εκείνη. Η μαμά προσπαθεί να της εξηγήσει ότι αυτή η σύγκριση δεν είναι δίκαιη εξαιτίας της διαφοράς ηλικίας και αρπάζει την ευκαιρία να της μιλήσει για όταν ήταν η Μπλούι μικρή.


Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες για τα βιβλία αν επισκεφθείτε το site των εκδόσεων Anubis.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στο facebook και στο instagram για να μαθαίνετε πρώτοι τις νέες κυκλοφορίες, τα νέα μας, αστείες ειδήσεις για βιβλία, διαγωνισμούς και πολλά άλλα διασκεδαστικά σχετικά με τα βιβλία.

Σας φιλώ γλυκά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου