Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020

Διαβάσαμε το βιβλίο... Σ' αγαπώ πιο πολύ κι απ΄τα Χριστούγεννα, των Ellie Hattie και Tim Warnes!

 



Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και οι ετοιμασίες έχουν ξεκινήσει. Ο αρκουδάκος βοηθάει τον μπαμπά του να φτιάξουν το δέντρο καθώς η μαμά του τραγουδάει ένα ποιηματάκι, αλλά.... την κόβουν στη μέση καθώς ήρθαν φίλοι να παίξουν! Και η μαμά ξαναρχίζει να λέει ένα άλλο ποιηματάκι αλλά...την κόβουν πάλι πριν ολοκληρώσει μια και θέλουν μπισκότα! Και η μαμά αρχίζει να λέει ένα ακόμα ποιηματάκι αλλά... πριν προλάβει να το ολοκληρώσει τη διακόπτουν και πάλι γιατί οι επισκέπτες πρέπει να φύγουν!
Τελικά η μαμά θα βρει την κατάλληλη στιγμή να πει ολόκληρο ένα ποιηματάκι και τα γεμίσει τις καρδιές τους με αγάπη!




Γλυκό και τρυφερό, ένα χριστουγεννιάτικο παραμύθι που θα το διαβάζουμε αγκαλιά με τους θησαυρούς μας! Για την αγάπη που το να την εκφράσεις με λόγια είναι όμορφο, αλλά υπάρχουν τόσοι άλλοι τρόποι για να τη δείξεις! Και όσο όμορφο και αν είναι να το ακούς, είναι ακόμα πιο όμορφο να το νιώθεις!
Σίγουρα αυτές οι διακοπές που συμβαίνουν στη μαμά της ιστορίας θα σας θυμίσουν στιγμιότυπα της δικής σας καθημερινής ζωής! χαχαχαχαχα





Πολύ όμορφη και η εικονογράφηση! Μυρίζει Χριστούγεννα σε κάθε σελίδα! Από τα γράμματα μέχρι τα δώρα, από την "ανασκαφή" στην αποθήκη για το δέντρο μέχρι το στολισμό, από τη ζεστή σοκολάτα μέχρι τα μπισκότα, από το αναμμένο τζάκι μέχρι τα κεράκια!

Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες για το βιβλίο αν επισκεφθείτε στο site των εκδόσεων Τζιαμπίρης- Πυραμίδα.

Ευχαριστώ το φιλόξενο Δεντρόσπιτο για το χώρο και το χρόνο!

Σας φιλώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου