Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020

Διαβάσαμε το βιβλίο... Η Επανάσταση των ζώων, των Michael Escoffier και Stephane Senegas!


Αυτό ήταν! Τα ζώα ανέκτηκαν αρκετά! Ήρθε η ώρα να πάρουν τη ζωή τους στα χέρια τους και να αλλάξουν το κατεστημένο. Αρχίζουν τις προετοιμασίες συλλέγοντας πληροφορίες για τον εχθρό, στη συνέχεια εισβάλλουν ανάμεσά του χωρίς να τους παρει είδηση και τέλος ήρθε η ώρα της επίθεσης! Οι ρόλοι αντιστρέφονται και τίποτα δεν είναι ίδιο με πριν. Ένα παραμύθι για την κακομεταχείριση των ζώων... ή όχι ακριβώς! 


Με λίγα λόγια και φανταστικές εικόνες αυτή η ιστορία σίgουρα θα σας μείνει αξέχαστη και θα σας κάνει να γελάτε όχι μία ούτε δύο αλλά πολλές φορές! Θα μου πείτε, είναι ένα ακόμα βιβλίο για την σχέση μας με τα ζώα και τη φύση και το σεβασμό που τους οφείλουμε. Ναι σίγουρα, θυμιζει πολύ σαν κεντρική ιδέα άλλα παρόμοια. Όμως σας υπόσχομαι πως αυτό το βιβλίο είναι ξεχωριστό. Διότι εκεί που νομίζεις πως διαβάζεις κάτι που μοιάζει με άλλα, τσουπ κάνει τη διαφορά. Και εκεί που νομίζεις πως έφτασες στο τέλος με ανατρεπτικό τρόπο, τσούπ κάτι ακόμα που δεν το περιμένεις! Δεν θέλω να σας πω πολλά γιατί φοβάμαι ότι θα σας χαλάσω την έκπληξη! Είμαι σίγουρη πως θα το απολαύσετε όσο και εμείς!



To χιούμορ είναι έντονο στη ιστορία τόσο στο κείμενο όσο και στις εικόνες οι οποίες το συμπληρώνουν αλλά αφηγούνται και περισσότερα αστεία περιστατικά! Δώστε χρόνο στις εικόνες, αν και οι θησαυροί σας θα κολλήσουν και εκει σίγουρα και θα σας δώσει αφορμή και ερεθίσματα για περαιτέρω κουβέντα! Πόσες φορες δεν "αναγκάστηκα" να διακόψω την αφήγηση γιατί ο Γιώργος μου έδειχνε λεπτομέρειες που του κίνησαν την περιέργεια αλλά και που του προκάλεσαν γέλιο!

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος και μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες στο site του εδώ.

Σας φιλώ γλυκά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου