Τρίτη 20 Αυγούστου 2019

Eυφάνταστες καμπάνιες για τη φιλαναγνωσία!

Μοναδικές καμπάνιες για την προώθηση της φιλαναγνωσίας από όλο τον κόσμο, οι οποίες με έξυπνο και χιουμοριστικό τρόπο βάζουν σε πειρασμό ακόμα και αυτούς που δεν τρελλαίνονται για τα βιβλία!


Βecome someone else! (Γίνε κάποιος άλλος)


Χρησιμοποιώντας ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα της ανάγνωσης, ότι δηλαδή διαβάζοντας ζεις τη ζωή κάποιου άλλου (με άλλα λόγια μπαίνεις στα παπούτσια του) το βιβλιοπωλείο Mint Vinetu στη Λιθουανία δημιούργησε μια καταπληκτική καμπάνια.
Διάλεξε λοιπόν τον ήρωά σου και Become someone else! Δείτε περισσότερα στο Mint Vinetu.



Unplug with a book! (Αποσυνδέσου με ένα βιβλίο)


Ευφάνταστη καμπάνια του βιβλιοπωλείου Norlis, στο Όσλο, που παίζοντας με τους τίτλους των βιβλίων θέλει να μας ευαισθητοποιήσει ως προς τον εθισμό με τα social media και τον ψηφιακό κόσμο!

Για περισσότερα δείτε εδώ.







Escape in a book!

To βιβλίο είναι ο πιο εύκολος και ανέξοδος τρόπος για να ταξιδέψουμε εκτός τόπου αλλά και εκτός χρόνου! Να ξεφύγουμε από την πραγματικότητα και μαγικά να βρεθούμε σε φανταστικά μέρη. Αυτό ακριβώς είναι το νόημα των εικόνων της καμπάνιας με σήμα αυτό των εκδόσεων Penguin, όπου βλέπουμε ένα βιβλίο μόνο του ανάμεσα στον κόσμο, διότι πολύ απλά ο αναγνώστης δραπέτευσε στο φανταστικό κόσμο του βιβλίου που διάβαζε. Δείτε περισσότερες εικόνες εδώ Ads for books - Escape into a book - Bus stop

The right book will always keep you company!

Το σωστό βιβλίο πάντα σου κρατάει συντροφιά, ακόμα και μήνες μετά που το έχεις διαβάσει. Και αυτό ακριβώς ειναι το νόημα της παρακάτω καμπάνιας, η οποία δημιουργήθηκε για τη μεγαλύτερη αλυσίδα βιβλιοπωλείων στο Ισραήλ Steimatzky το 2009.
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες εδώ.

The right book will always keep you company - Pippi




Unputdownable!

Βασικό χαρακτηριστικό των βιβλιοσκούλικων: Δεν μπορούν να αφήσουν το βιβλίο που διαβάζουν! Κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στην κλασική λογοτεχνία αυτή η καμπάνια των εκδόσεων Penguin για το 2009 είναι πραγματικά στο πνεύμα μας! Δείτε περισσότερα εδώ.



Μην ξεχάσετε να ανοίξετε όλα τα links που σας έχω προσθέσει για να δείτε και άλλες φωτογραφίες από τις καμπάνιες! Σας φιλώ γλυκά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου