Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

Διαβάσαμε το ... Αρσέν και Φαντομά, του Κυριάκου Αθανασιάδη και της Κίκας Τσιλιγγερίδου!




Το 2ο βιβλίο με τις περιπέτειες των δυο ιδιωτικότατων είναι εδώ! Αυτή τη φορά οι μοχθηροί δεν είναι μόνο ένας!

Για αρχή ο Αρσέν και η Φαντομά ανακαλύπτουν ένα στοιχειωμένο σπίτι όπου ζει ένα πραγματικό φάντασμα! Ναι, είναι οι καλύτεροι στη δουλειά τους, δηλαδή στο να λύνουν μυστήρια ... αλλά είναι κυνηγοί μοχθηρών, όχι κυνηγοί φαντασμάτων! Ή μήπως τελικά έχουν ταλέντο και εκεί;


Παράλληλα η γειτονιά αναστατώνεται από τον κλέφτη των τυριών. Κάποιος βουτάει όλα τα τυράκια από το μπακάλικο και ο Βερνάδος, ο σκύλος φύλακας του μαγαζιού, έχει απελπιστεί!
Θα πρέπει να δουλέψουν πολύ για να ανακαλύψουν ποιος είναι ο υπαίτιος! Δ
εν υπάρχουν πολλά στοιχεία και οι υποθέσεις ξαφνικά γίνονται πολλές!




Οι διάσημοι ιδιωτικοί ντετέκτιβ, ο Αρσέν γνωστός σκύλος ράτσας παγκ και η Φαντομά η γοητευτική γάτα Περσίας, αφού έλυσαν με επιτυχία Το μυστήριο του εξαφανισμένου παπαγάλου, επιστρέφουν με μια νέα διασκεδαστική περιπέτεια την οποία θα αγαπήσουν τα παιδιά. Το κείμενο γεμάτο χιούμορ και ανατροπές επιμελούνται οι γονείς του Αρσέν και της Φαντομά, η δημοσιογράφος Κίκα Τσιλιγγερίδου και ο συγγραφέας Κυριάκος Αθανασιάδης.
Μαζί τους και η Ναταλία Καπατσούλια που ζωντανεύει στο βιβλίο τους ήρωες μέσα από τα σκίτσα της τα οποία συμπληρώνουν όμορφα την ιστορία. 
 



Ο Αρσέν και η Φαντομά έχουν και σελίδα στο facebook που αριθμεί πάνω από 10.000 μέλη μέσα από την οποία μοιράζονται καθημερινά τα νέα τους με τους διαδικτυακούς τους φίλους!

Το βιβλίο προτείνεται για παιδιά από 7χρ και μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες για αυτό αλλά και να διαβάσετε ένα απόσπασμα, στο site των εκδόσεων Παπαδόπουλος εδώ!

Σας φιλώ γλυκά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου