Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ :::: Βιβλιοδιαγωνισμός: Η νύχτα που γεννήθηκε η αγάπη, Μεταίχμιο

Οι νικήτριες είναι 

Ιφιγένεια Βελεγράκη

και 

Μαρίνα Γουβουση

και τους έχει αποστελεί ήδη email!

Αν κάποια απο τις κοπέλες δεν μου απαντήσει μέσα στις επόμενες 48 ώρες από την στιγμη που τους έστειλα το email τότε αυτόματα τα δώρα θα περάσουν στους επόμενους στη σειρά (οι οποίοι θα ενημερωθούν με email).

Σας ευχαριστώ όλους για την συμμετοχή σας.

Να είστε πάντα καλά και χαμογελαστοί!

Φιλιά σε όλους!


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Οι εκδόσεις Μεταίχμιο προσφέρουν σε δύο τυχερούς αναγνώστες του Happy Learning Seeds από ένα αντίτυπο του βιβλίου 
"Η νύχτα που γεννήθηκε η αγάπη"  
της Σοφίας Μαντούβαλου και εικονογράφηση της Θέντας Μιμηλάκη. 
Λίγα λόγια για το βιβλίο:
Ο διάσημος αλέκτορας Μίζα Ντελ Γκάλο, ισπανικής καταγωγής, γνωστός και ως πετεινός ή κόκορας, είναι φημισμένος για το ένα και μοναδικό παραμύθι που λέει τη μία και μοναδική νύχτα από τις τριακόσιες εξήντα πέντε νύχτες του χρόνου. Ακολουθώντας
την οικογενειακή παράδοση πάππου προς πάππο, ο Μίζα Ντελ Γκάλο κάθε χρόνο στις 24 Δεκεμβρίου το βράδυ, όταν το ρολόι χτυπάει μεσάνυχτα, ώρα που τα παιδιά βλέπουν όνειρα γλυκά, ανεβαίνει στο πιο ψηλό καμπαναριό, κράζει δώδεκα φορές για να τα ξυπνήσει, και τους λέει με μπόλικο αλάτι και πιπέρι το αγαπημένο του παραμύθι: τη Νύχτα που γεννήθηκε η αγάπη.
Για παιδάκια 4+

Μπείτε στο site των εκδόσεων Μεταίχμιο εδώ  για να δείτε περισσότερα.Η διαδικaσία συμμετοχής είναι όπως πάντα απλή:
- στείλτε email στο happylearningseeds@gmail.com με τίτλο "Διαγωνισμός: Η νύχτα που γεννήθηκε η αγάπη"
- να είσαστε μέλη στην ομάδα μας στο facebook
- κάντε like στην σελίδα των εκδόσεων εδώ

και προαιρετικά αφήστε το σχόλιό σας κάτω από αυτό το άρθρο!


Λήξη διαγωνισμού: 13 Δεκεμβρίου 2016
Οι νικητές θα ανακοινωθούν σε αυτή τη σελίδα στις 14 Δεκεμβρίου 2016 και θα ενημερωθούν με email.

Καλή επιτυχία σε όλους!
Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού 
  1. Συμμετοχές δεκτές μόνο από Ελλάδα.
  2. Ο διαγωνισμός λήγει στις 13.12.2016 το βράδυ της Τρίτης. Μετά την πάροδο της ημερομηνίας λήξης του διαγωνισμού, καμία συμμετοχή δε θα γίνεται δεκτή.
  3. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί μέσω του ηλεκτρονικού προγράμματος τυχαίας επιλογής αριθμών, που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.randomizer.org.
  4. Mετά την κλήρωση οι νικητές θα ενημερωθούν άμεσα για το δώρο που κέρδισαν και με σχετική ανάρτηση στην ιδια σελίδα που βρίσκεται ο διαγωνισμός αλλά και με email. Θα σας ζητηθει να δώσετε τα πλήρη στοιχεία σας τα οποία θα χρησιμοποιήθουν προκειμένου α) να διαπιστωθει η ταυτοπροσωπία κατα την παραλαβή του δώρου για όσους μένουν  Αθήνα β) για να τους αποστελεί το δώρο με courier για όσους είναι από επαρχία. Αν διαπιστωθεί ότι ο νικητής ή οι νικητές έχουν δώσει μη έγκυρα στοιχεία, ή ότι η συμμετοχή τους δεν πληροί κάποιον από τους όρους του παρόντος, το δώρο ή τα δώρα θα μεταβιβαστούν στον αναπληρωματικό ή στους αναπληρωματικούς νικητές. Επίσης,τα δώρα θα μεταβιβαστούν στον αναπληρωματικό ή στους αναπληρωματικούς νικητές σε περίπτωση αδυναμίας επικοινωνίας με τον νικητή ή τους νικητές, μετά 2 24ωρα από τη διεξαγωγή της κλήρωσης.
  5. Οι νικητές που κατοικούν στην Αττική παραλαμβάνουν το αντίτυπό τους από τον Πολυχώρο Μεταίχμιο (Ιπποκράτους 118, Τ.Κ. 11472, Αθήνα Τηλ: 211 3003500 ), ενώ εάν οι νικητές είναι από την επαρχία, το βιβλίο θα του(ς) αποσταλεί με courier.  
  6. Το δώρο δεν ανταλλάσεται με άλλο δώρο ή με χρηματικό ποσό
    8. Δεν μπορείτε να λάβετε μέρος αν είσαστε συνεργάτης των εκδόσεων Μεταίχμιο ή μας συνδέει συγγένεια πρώτου βαθμού.

2 σχόλια: