Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2016

Διαγωνισμός: Το Βυζάντιο σε έξι χρώματα.


Οι νικήτριες είναι 

Χαρούλα Παπαδάκη

και 

etsakira (όνομα χρήστη)

και τους έχει αποστελεί ήδη email!

Αν κάποια απο τις κοπέλες δεν μου απαντήσει μέσα στις επόμενες 48 ώρες από την στιγμη που τους έστειλα το email τότε αυτόματα τα δώρα θα περάσουν στους επόμενους στη σειρά (οι οποίοι θα ενημερωθούν με email).

Σας ευχαριστώ όλους για την συμμετοχή σας.

Να είστε πάντα καλά και χαμογελαστοί!

Φιλιά σε όλους!


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------








Οι εκδόσεις Μεταίχμιο προσφέρουν σε δύο τυχερούς αναγνώστες του Happy Learning Seeds ένα από τα βιβλία
"Το Βυζάντιο σε έξι χρώματα: Χρυσό" και

"Το Βυζάντιο σε έξι χρώματα: Κόκκινο"

της Μαρίας Αγγελίδου και εικονογράφηση της Κατερίνας Βερούτσου. 

Μπείτε στο site των εκδόσεων Μεταίχμιο εδώ  για να δείτε περισσότερα για τους τίτλους. 

Αν θέλετε να δείτε τι γράψαμε εμείς για τα βιβλία διαβάστε εδώ.
Η διαδικaσία συμμετοχής είναι όπως πάντα απλή:  στείλτε email στο happylearningseeds@gmail.com με τίτλο "Διαγωνισμός: Το Βυζάντιο σε έξι χρώματα"

και προαιρετικά αφήστε το σχόλιό σας κάτω από αυτό το άρθρο!


Λήξη διαγωνισμού: 24 Νοεμβρίου 2016
Οι νικητές θα ανακοινωθούν σε αυτή τη σελίδα στις 25 Νοεμβρίου 2016 και θα ενημερωθούν με email.

Καλή επιτυχία σε όλους!




Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού 
 1. Ο διαγωνισμός λήγει στις 25.11.2016 το βράδυ της Πέμπτης. Μετά την πάροδο της ημερομηνίας λήξης του διαγωνισμού, καμία συμμετοχή δε θα γίνεται δεκτή.
 2. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί μέσω του ηλεκτρονικού προγράμματος τυχαίας επιλογής αριθμών, που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.randomizer.org.
 3. Mετά την κλήρωση οι νικητές θα ενημερωθούν άμεσα για το δώρο που κέρδισαν και με σχετική ανάρτηση στην ιδια σελίδα που βρίσκεται ο διαγωνισμός αλλά και με email. Θα σας ζητηθει να δώσετε τα πλήρη στοιχεία σας τα οποία θα χρησιμοποιήθουν προκειμένου α) να διαπιστωθει η ταυτοπροσωπία κατα την παραλαβή του δώρου για όσους μένουν  Αθήνα β) για να τους αποστελεί το δώρο με courier για όσους είναι από επαρχία.Αν διαπιστωθεί ότι ο νικητής ή οι νικητές έχουν δώσει μη έγκυρα στοιχεία, ή ότι η συμμετοχή τους δεν πληροί κάποιον από τους όρους του παρόντος, το δώρο ή τα δώρα θα μεταβιβαστούν στον αναπληρωματικό ή στους αναπληρωματικούς νικητές. Επίσης,τα δώρα θα μεταβιβαστούν στον αναπληρωματικό ή στους αναπληρωματικούς νικητές σε περίπτωση αδυναμίας επικοινωνίας με τον νικητή ή τους νικητές, μετά 2 24ωρα από τη διεξαγωγή της κλήρωσης.
 4. Οι νικητές που κατοικούν στην Αττική παραλαμβάνουν το αντίτυπό τους από τον Πολυχώρο Μεταίχμιο (Ιπποκράτους 118, Τ.Κ. 11472, Αθήνα Τηλ: 211 3003500 ), ενώ εάν οι νικητές είναι από την επαρχία, το βιβλίο θα του(ς) αποσταλεί με courier. 

7 σχόλια:

 1. Πολύ ωραία παρουσίαση! Φαίνεται πολυ ενδιαφέρον και πρωτότυπο βιβλιο! Όσο για το βιβλίο της βυζαντινής ιστορίας στο σχολείο, θεωρώ ότι αποθαρρύνει τα παιδιά να κατανοήσουν το μεγαλείο και τη σκοτεινή πλευρά του Βυζαντίου. Πολύ ωραίος διαγωνισμός! Μαρίνα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Είναι σωστές οι ημερομηνίες;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Το Οκτώβριος όπου λήγει ο διαγωνισμός με μπέρδεψε, παράλα αυτά, επειδή τα βιβλία είναι εξαιρετικά όπως είδα, ελπίζω να ισχύει η συμμετοχή μου.
  Σας ευχαριστούμε πολύ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αχ, ναι κορίτσι...εκανα λάθος.....ευχαριστω για την επισήμανση!!!
   καλή επιτυχία!

   Διαγραφή