Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2016

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Διαγωνισμός: Πράκτορας του πλανήτη!


Οι νικήτριες είναι η

        Μαριάννα Χατζηπαππά

                     και η   

Maria B (με ονομα στο email magdaleneb552)

 και τους έχει αποστελεί ήδη email!

Σας ευχαριστώ όλους για την συμμετοχή σας.

Να είστε πάντα καλά και χαμογελαστοί!

Φιλιά σε όλους!


=======================================================================Οι εκδόσεις Μεταίχμιο προσφέρουν σε δύο τυχερούς αναγνώστες του Happy Learning Seeds από ένα αντίτυπο του βιβλίου Πράκτορες του πλανήτη: Η εκδίκηση του Πουφ.

Μπείτε στο site των εκδόσεων Μεταίχμιο εδώ για να δείτε τους τίτλους. 

Αν θέλετε δείτε τι γράψαμε εμείς για τo βιβλίo εδώ.

Η διαδικασία συμμετοχής είναι απλή: στείλτε email στο happylearningseeds@gmail.com με τίτλο "Διαγωνισμός: Θέλω να γίνω πράκτορας"
και προαιρετικά αφήστε το σχόλιό σας κάτω από αυτό το άρθρο!

Λήξη διαγωνισμού: 21 Ιουλίου 2016
Οι νικητές θα ανακοινωθούν σε αυτή τη σελίδα στις 22 Ιουλίου 2016 και θα ενημερωθούν με email.

Καλή επιτυχία σε όλους!
Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού 
  1. Ο διαγωνισμός λήγει στις 21.07.2916 το βράδυ της Πέμπτης. Μετά την πάροδο της ημερομηνίας λήξης του διαγωνισμού, καμία συμμετοχή δε θα γίνεται δεκτή.
  2. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί μέσω του ηλεκτρονικού προγράμματος τυχαίας επιλογής αριθμών, που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.randomizer.org.
  3. Mετά την κλήρωση οι νικητές θα ενημερωθούν άμεσα για το δώρο που κέρδισαν και με σχετική ανάρτηση στην ιδια σελίδα που βρίσκεται ο διαγωνισμός αλλά και με email. Θα σας ζητηθει να δώσετε τα πλήρη στοιχεία σας τα οποία θα χρησιμοποιήθουν προκειμένου α) να διαπιστωθει η ταυτοπροσωπία κατα την παραλαβή του δώρου για όσους μένουν  Αθήνα β) για να τους αποστελεί το δώρο με courier για όσους είναι από επαρχία.Αν διαπιστωθεί ότι ο νικητής ή οι νικητές έχουν δώσει μη έγκυρα στοιχεία, ή ότι η συμμετοχή τους δεν πληροί κάποιον από τους όρους του παρόντος, το δώρο ή τα δώρα θα μεταβιβαστούν στον αναπληρωματικό ή στους αναπληρωματικούς νικητές. Επίσης,τα δώρα θα μεταβιβαστούν στον αναπληρωματικό ή στους αναπληρωματικούς νικητές σε περίπτωση αδυναμίας επικοινωνίας με τον νικητή ή τους νικητές, μετά 2 24ωρα από τη διεξαγωγή της κλήρωσης.
  4. Οι νικητές που κατοικούν στην Αττική παραλαμβάνουν το αντίτυπό τους από τον Πολυχώρο Μεταίχμιο (Ιπποκράτους 118, Τ.Κ. 11472, Αθήνα Τηλ: 211 3003500 ), ενώ εάν οι νικητές είναι από την επαρχία, το βιβλίο θα του(ς) αποσταλεί με courier. 

4 σχόλια: