Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019

Καλοκαιρινά βιβλία από το Μεταίχμιο!




Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα εφοδιαστούμε καλοκαιρινά βιβλία δραστηριοτήτων για τις στιγμές που θέλουμε να χαλαρώσουμε λιγάκι, πχ τα μεσημέρια, ή στο ταξίδι μας που δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά πολλά.

Στα παιδιά μου αρέσουν πολύ, και δεν το βλέπουν καθόλου σαν αγγαρεία, μια και δεν τους παρουσιάζεται σαν εργασία που πρέπει να ολοκληρώσουν αλλά σαν μια εναλλακτική στις επιλογές που έχουν για να περάσουν την ώρα τους.



Ειδικά όταν τα βιβλία αυτά ειναι καλογραμμένα και διασκεδαστικά, και οι δραστηριότητες δεν είναι ασκήσεις αλλά μοιάζουν περισσότερο με παιχνίδια τότε τα παιδιά έχουν ένα λόγο παραπάνω να ασχοληθούν μαζί τους.


Έτσι λοιπόν σήμερα θα σας παρουσιάσουμε 3 βιβλία δραστηριοτήτων για τις καλοκαιρινές διακοπές από τις εκδόσεις Μεταίχμιο.

ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ


Το βιβλίο Ώρα για διακοπές! της εικόνας, απευθύνεται σε παιδιά που έχουν τελειώσει την Α' Δημοτικού (6-7χρ). Οι δραστηριότητες βασίζονται στο Αναλυτικό Πρόγραμμα Σπουδών για το Δημοτικό, και καλύπτουν τα μαθηματα της Γλώσσας, Μαθηματικών, Μελέτης Περιβάλλοντος και Αγγλικά.



Πολλές πρωτότυπες ιστορίες, παιχνιδιάρικες ασκήσεις μαθηματικών, δραστηριότητες για την μελέτη περιβάλλοντος αλλά και λαβύνθοι, γρίφοι και σπαζοκεφαλιές ιδανική πρόταση για τις ώρες που θέλετε να πέσουν λίγο οι έντονοι τόνοι της ημέρας.
Το συγκεριμένο όπως προανέφερα, ειναι για παιδιά που τελείωσαν την Α Δημοτικού, αλλά υπάρχουν εκδόσεις για όλες τις ηλικίες!
Μπορείτε να δείτε περισσότερα εδώ.



ΠΕΙΡΑΤΕΣ: ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ


Ένα βιβλίο ιδανικό για τα παιδάκια που λατρεύουν τους πειρατές και θέλουν να περάσουν ένα καλοκαίρι γεμάτο περιπέτειες! Θρυλικοί πειρατές μας καλούν σε ένα ταξίδι γεμάτο διασκεδαστικές δραστηριότητες με πολύ χρώμα και φαντασία. Μέσα από κρυπτόλεξα, γρίφους και λαβύρινθους μαθαίνουμε για τις συνήθειές τους, τα φαγητά τους και τον τρόπο ζωής τους και γνωρίζουμε τον Μαυρογένη, τον κάπτεν Χουκ, τον Λονγκ Τζον Σίλβερ αλλά και τις Μέρι Ριντ και Αν Μπόνι, δύο πολύ γνωστές πειρατίνες που ο θρύλος λέει οτι πολεμούσαν πιο άγρια και από άντρες πειρατές!
Για παιδιά από 6χρ.
Μπορείτε να δείτε περισσότερα εδώ.








ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ
Ένα βιβλίο δραστηριοτήτων για παιδάκια από 4 χρόνων με δραστηριότητες κατάλληλες για την ηλικία τους. Γρίφοι, κουίζ, λαβύρινθοι, πολλές προτάσεις για δημιουργική ζωγραφική και φυσικά τα αγαπημένα όλων των παιδιών... αυτοκόλλητα! Παρουσίαζονται με ευφάνταστο τρόπο που σίγουρα θα τραβήξει και το δικό σας ενδιαφέρον!
Μπορείτε να δείτε περισσότερα εδώ.






Τα αγαπήσαμε όλα! Και φυσικά ο Γιώργος μου ξεκίνησε ήδη με τους λαβύρινθους μια και είναι οι αγαπημένοι του!



Σας φιλώ γλυκά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου