Τρίτη, 1 Νοεμβρίου 2016

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Ο Φανταστικός κόσμος της Ντόρι!

Οι νικήτριες είναι 

Μαρία Μαργέλη

και η  

Εμμανουέλα Παντόπικου

και τους έχει αποστελεί ήδη email!

Αν κάποια απο τις κοπέλες δεν μου απαντήσει μέσα στις επόμενες 48 ώρες από την στιγμη που τους έστειλα το email τότε αυτόματα τα δώρα θα περάσουν στους επόμενους στην σειρά (οι οποίοι θα ενημερωθούν με email).

Σας ευχαριστώ όλους για την συμμετοχή σας.

Να είστε πάντα καλά και χαμογελαστοί!

Φιλιά σε όλους!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------Οι εκδόσεις Μεταίχμιο προσφέρουν σε δύο τυχερούς αναγνώστες του Happy Learning Seeds από ένα αντίτυπο του βιβλίου της Άμπι Χόλνεν , "Ο φανταστικός κόσμος της Ντόρι". 

Η διαδικασία συμμετοχής είναι όπως πάντα απλή: στείλτε email στο happylearningseeds@gmail.com με τίτλο "Διαγωνισμός: Ο φανταστικός κόσμος της Ντόρι"
και προαιρετικά αφήστε το σχόλιό σας κάτω από αυτό το άρθρο!

Μπείτε στο site των εκδόσεων Μεταίχμιο εδώ  για να δείτε περισσότερα για του βιβλίο. 

Αν θέλετε να μάθετε τι γράψαμε εμείς ρίξτε μια ματιά εδώ.

Λήξη διαγωνισμού: 7 Νοεμβρίου 2016
Οι νικητές θα ανακοινωθούν σε αυτή τη σελίδα στις 8 Νοεμβρίου 2016 και θα ενημερωθούν με email.

Καλή επιτυχία σε όλους!

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού 
 1. Ο διαγωνισμός λήγει στις 07.11.2016 το βράδυ του Σαββάτου. Μετά την πάροδο της ημερομηνίας λήξης του διαγωνισμού, καμία συμμετοχή δε θα γίνεται δεκτή.
 2. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί μέσω του ηλεκτρονικού προγράμματος τυχαίας επιλογής αριθμών, που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.randomizer.org.
 3. Mετά την κλήρωση οι νικητές θα ενημερωθούν άμεσα για το δώρο που κέρδισαν και με σχετική ανάρτηση στην ιδια σελίδα που βρίσκεται ο διαγωνισμός αλλά και με email. Θα σας ζητηθει να δώσετε τα πλήρη στοιχεία σας τα οποία θα χρησιμοποιήθουν προκειμένου α) να διαπιστωθει η ταυτοπροσωπία κατα την παραλαβή του δώρου για όσους μένουν  Αθήνα β) για να τους αποστελεί το δώρο με courier για όσους είναι από επαρχία.Αν διαπιστωθεί ότι ο νικητής ή οι νικητές έχουν δώσει μη έγκυρα στοιχεία, ή ότι η συμμετοχή τους δεν πληροί κάποιον από τους όρους του παρόντος, το δώρο ή τα δώρα θα μεταβιβαστούν στον αναπληρωματικό ή στους αναπληρωματικούς νικητές. Επίσης,τα δώρα θα μεταβιβαστούν στον αναπληρωματικό ή στους αναπληρωματικούς νικητές σε περίπτωση αδυναμίας επικοινωνίας με τον νικητή ή τους νικητές, μετά 2 24ωρα από τη διεξαγωγή της κλήρωσης.
 4. Οι νικητές που κατοικούν στην Αττική παραλαμβάνουν το αντίτυπό τους από τον Πολυχώρο Μεταίχμιο (Ιπποκράτους 118, Τ.Κ. 11472, Αθήνα Τηλ: 211 3003500 ), ενώ εάν οι νικητές είναι από την επαρχία, το βιβλίο θα του(ς) αποσταλεί με courier. 

12 σχόλια:

 1. Πάντα είναι ωραίο να σου προσφέρουν βιβλία!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Σας ευχαριστούμε πολύ για το όμορφο αυτό δώρο. Καλή επιτυχία σε όλους!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ένα όμορφο δωρο για τα παιδια μας και εμας!
  Σταυρούλα Τσ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή