Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Διαγωνισμός: Ιστορίες με τη Λιλίκα

Και οι νικητές είναι.......


οι pieroula.giatras και vasopan2009
Οι νικήτριες θα ενημερωθούν μέσω email για να μου δώσουν τα στοιχεία τους. Σας ευχαριστώ όλους για την συμμετοχή σας και να είστε πάντα καλά!


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Οι εκδόσεις Παπαδόπουλος προσφέρουν σε δύο τυχερούς αναγνώστες του Happy Learning Seeds από ένα αντίτυπο του βιβλίου «Ιστορίες με την Λιλίκα».
Στείλτε email στο happylearningseeds@gmail.com με τίτλο "Θέλω και εγώ την Λιλίκα" για να συμμετάσχετε και προαιρετικά αφήστε το σχόλιό σας κάτω από αυτό το άρθρο!
Λήξη διαγωνισμού: 20 Μαϊου 2016
Οι νικητές θα ανακοινωθούν σε αυτή τη σελίδα στις 21 Απριλίου 2016 και θα ενημερωθούν με email.

Λίγα λόγια για το βιβλίο:
Σχεδόν 60 χρόνια μετά την κυκλοφορία της πρώτης ιστορίας της στα ελληνικά από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος, η Λιλίκα επιστρέφει σε μία συλλεκτική έκδοση!

Η Λιλίκα είναι μία κλασική παιδική ηρωίδα, γνωστή και αγαπημένη σε πολλές γενιές! Η νοσταλγική εικονογράφηση σε συνδυασμό με τις ιστορίες της Λιλίκας, που είναι οικείες στα παιδιά, χαρίζουν στο βιβλίο μία μοναδική διαχρονικότητα. Όπως αναφέρει και το σημείωμα του  εκδότη στο βιβλίο «η νοσταλγική αυτή έκδοση θα συγκινήσει τους σημερινούς γονείς, που έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν στα δικά τους παιδιά τις περιπέτειες της μικρής Λιλίκας».

Το βιβλίο, με σκληρό εξώφυλλο, περιλαμβάνει τρεις ιστορίες (η Λιλίκα στη θάλασσα, η Λιλίκα
μαθαίνει χορό, η Λιλίκα μαθαίνει ποδήλατο) και εκτός από ιδανική επιλογή για δώρο, είναι μία
εξαιρετική αφορμή για συζήτηση της παιδικής ηλικίας των ενηλίκων με τα σημερινά παιδιά.

Συγγραφέας: Gilbert Delahaye
Ηλικία: 4+
Σελίδες: 72

 

 
Περισσότερα για το βιβλίο δείτε στο site των εκδόσεων Παπαδόπουλος εδώ.

 

Καλή επιτυχία σε όλους!

 



Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού 
  1. Ο διαγωνισμός λήγει στις 21.05.02916 το βράδυ της Παρασκευής. Μετά την πάροδο της ημερομηνίας λήξης του διαγωνισμού, καμία συμμετοχή δε θα γίνεται δεκτή.
  2. Η σχετική με το Διαγωνισμό κλήρωση θα πραγματοποιηθεί μέσω του ηλεκτρονικού προγράμματος τυχαίας επιλογής αριθμών, που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.randomizer.org, με χρήση σχετικού αρχείου στο οποίο θα περιληφθούν τα ονόματα των συμμετεχόντων. Η κάθε συμμετοχή φέρει έναν μοναδικό αύξοντα αριθμό, που λαμβάνει αυτόματα μετά την υποβολή της συμμετοχής του.
  3. Mετά την κλήρωση οι νικητές θα ενημερωθούν άμεσα για το δώρο που κέρδισαν και με σχετική ανάρτηση στην ιδια σελίδα που βρίσκεται ο διαγωνισμός αλλά και με email. Θα σας ζητηθει να δώσετε τα πλήρη στοιχεία σας τα οποία θα χρησιμοποιήθουν προκειμένου α) να διαπιστωθει η ταυτοπροσωπία κατα την παραλαβή του δώρου για όσους μένουν  Αθήνα β) για να τους αποστελεί το δώρο με courier για όσους είναι από επαρχία.Αν διαπιστωθεί ότι ο νικητής ή οι νικητές έχουν δώσει μη έγκυρα στοιχεία, ή ότι η συμμετοχή τους δεν πληροί κάποιον από τους όρους του παρόντος, το δώρο ή τα δώρα θα μεταβιβαστούν στον αναπληρωματικό ή στους αναπληρωματικούς νικητές. Επίσης,τα δώρα θα μεταβιβαστούν στον αναπληρωματικό ή στους αναπληρωματικούς νικητές σε περίπτωση αδυναμίας επικοινωνίας με τον νικητή ή τους νικητές, μετά δύο 24ωρα από τη διεξαγωγή της κλήρωσης.
  4. Οι νικητές που μένουν Αθήνα παραλαμβάνουν το δώρο τους από το κεντρικό βιβλιοπωλείο των Εκδόσεων Παπαδόπουλος, (Μασσαλίας 14, 10680 Αθήνα Τηλ.: 210 3615334 Ώρες λειτουργίας Καθημερινά: 9:00 - 16:00), ενώ εάν οι νικητές είναι από την επαρχία, το βιβλίο θα του(ς) αποσταλεί με courier. 

13 σχόλια:

  1. αγαπημενη η Λιλικα... ειχα κι εγω καποιες απο τις ιστοριες της!!! Αγαπω πολυ την εικονογραφιση της... Υπεροχα vintage!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φαίνεται υπέροχο!!!!!!!!! ευχαριστούμε για την ευκαιρία! νεκταρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πόσο ωραία!Ευχαριστούμε πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πόσο ωραία!Ευχαριστούμε πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ήταν και θα είναι από τα καλύτερα παιδικά παραμύθια!Σας ευχαριστούμε,Ειρήνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πολυ θα ηθελα να ειμαι μια εκ των δυο.
    καλη επιτυχια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή