Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

Fantastick-ές αφίσες!!!! (ο διαγωνισμός έληξε)

Κυριακή πρωί.....
ανοίγω τα μάτια μου και βλέπω ότι είναι 8....  8????????
Τα ξυπνητηράκια μου ακόμα κοιμούνται??!??!!??!!? Απίστευτο!!!
Βλέπετε δεν με έχουν συνηθίσει σε τέτοια! Τα παιδιά μου είναι πρωινά πουλάκια. Ακόμα και αν έχουν κοιμηθεί αργά, στις 7 το αργότερο είναι όρθια και ορεξάτα!!! Εννοείται πως τα Σαββατοκύριακα και οι αργίες δεν εξαιρούνται.


Tο να σηκωθώ μόνη μου, χωρίς τις φωνούλες τους, τα πειράγματά τους.... το να ανοίξει το μάτι μου γιατί χόρτασε ύπνο και όχι γιατί κάποιος θέλει πρωινό... ήταν μια ευχάριστη έκπληξη! Χαρούμενη λοιπόν πάω στα κρεβατάκια τους να τα δω..... και ....... λείπουν?!??!?!??!?!
Πού είναι?

Ξαπλωμένα στο πάτωμα ήρεμα του σαλονιού ζωγραφίζουν την αφίσα από το Fantastick που μας ήρθε χθες.



Oι καταπληκτικές αυτές αφίσες, αρκετά μεγάλες σε διάσταση (70Χ100), είναι τέλειες για δημιουργική απασχόληση των παιδιών. Και φυσικά μόλις οι μικροί καλλιτέχνες ολοκληρώσουν το έργο τους μπορούμε κάλιστα να το στολίσουμε στον τοίχο του  δωματίου τους!!
Πρέπει να σας πω ότι είναι τυπωμένες με οικολογικά μελάνια χωρίς χημικά! Σημαντικό για μας τις μαμάδες που τα προσέχουμε αυτά.
Κάτι όμως που ξεχωρίζει ακόμα περισσότερο σε αυτές τις αφίσες είναι ότι για κάθε αγορά της συγκεκριμένης αφίσας, διατίθεται ένα ποσό στο Χαμόγελο του παιδιού!

Βγαίνουν με 4 θέματα: Χριστούγεννα, βυθός, διάστημα, Παραμύθι.






Και φυσικά όταν κάτι μας αρέσει θέλουμε να το μοιραζόμαστε μαζί σας!!!
Έτσι λοιπόν, το Fantastick προσφέρει σε 1 τυχερό αναγνώστη του Happy Learning Seeds, 2 χρωμοαφίσες της επιλογής του (μπορείτε να τις δείτε εδώ).

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας
- στείλτε email στο happylearningseeds@gmail.com, με τίτλο "Διαγωνισμός: Fantastick-ες αφίσες"
- θα πρέπει να είσαστε μέλος στην ομάδα μας στο facebook
- και να κάνετε like στην σελίδα του Fantastick εδώ



Λήξη διαγωνισμού: 28 Δεκεμβρίου 2016
Ο νικητής θα ανακοινωθεί σε αυτή τη σελίδα στις 29 Δεκεμβρίου 2016 και θα ενημερωθεί με email.

Καλή επιτυχία σε όλους!


--------------------------------------ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-------------------------------

Η νικήτρια είναι 

Μαρία Νικολοπούλου

και έχει ενημερωθεί. 

Αν δεν μου απαντήσει μέσα στις επόμενες 48 ώρες από την στιγμη που έστειλα το email τότε αυτόματα τα δώρα θα περάσουν στην επόμενη στη σειρά (θα ενημερωθεί με email).

Σας ευχαριστώ όλους για την συμμετοχή σας.

Να είστε πάντα καλά και χαμογελαστοί!

Καλή Πρωτοχρονιά με υγεία και ευημερία!

Φιλιά σε όλους!





------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού 
  1. Συμμετοχές δεκτές μόνο από Ελλάδα.
  2. Ο διαγωνισμός λήγει στις 28.12.2016 το βράδυ της Τετάρτης. Μετά την πάροδο της ημερομηνίας λήξης του διαγωνισμού, καμία συμμετοχή δε θα γίνεται δεκτή.
  3. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί μέσω του ηλεκτρονικού προγράμματος τυχαίας επιλογής αριθμών, που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.random.org.
  4. Mετά την κλήρωση οι νικητές θα ενημερωθούν άμεσα για το δώρο που κέρδισαν και με σχετική ανάρτηση στην ιδια σελίδα που βρίσκεται ο διαγωνισμός αλλά και με email. Θα σας ζητηθει να δώσετε τα πλήρη στοιχεία σας τα οποία θα χρησιμοποιήθουν προκειμένου να τους αποστελεί το δώρο. Αν διαπιστωθεί ότι ο νικητής ή οι νικητές έχουν δώσει μη έγκυρα στοιχεία, ή ότι η συμμετοχή τους δεν πληροί κάποιον από τους όρους του παρόντος, το δώρο ή τα δώρα θα μεταβιβαστούν στον αναπληρωματικό ή στους αναπληρωματικούς νικητές. Επίσης,τα δώρα θα μεταβιβαστούν στον αναπληρωματικό ή στους αναπληρωματικούς νικητές σε περίπτωση αδυναμίας επικοινωνίας με τον νικητή ή τους νικητές, μετά 2 24ωρα από τη διεξαγωγή της κλήρωσης.
  5. Tα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον δωροθέτη.  
  6. Το δώρο δεν ανταλλάσεται με άλλο δώρο ή με χρηματικό ποσό
    8. Δεν μπορείτε να λάβετε μέρος αν είσαστε συνεργάτης της εταιρίας Fantastick ή μας συνδέει συγγένεια πρώτου βαθμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου