Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Βιβλιοδιαγωνισμός!!

Οι νικήτριες είναι η 

Αλεξία Καλτζίδου 

και η  

Σάντρα Μοσχοπούλου

και τους έχει αποστελεί ήδη email!

Αν κάποια απο τις κοπέλες δεν μου απαντήσει μεσα στις επόμενες 48 ώρες από την στιγμη που τους έστειλα το email τοτε αυτόματα τα δώρα θα περάσουν στους επόμενες στην σειρά (οι οποίοι θα ενημερωθούν με email).

Σας ευχαριστώ όλους για την συμμετοχή σας.

Να είστε πάντα καλά και χαμογελαστοί!

Φιλιά σε όλους!



Οι εκδόσεις Μεταίχμιο προσφέρουν σε δύο τυχερούς αναγνώστες του Happy Learning Seeds από ένα αντίτυπο (όποιο από τα 2 διαλέξουν) των βιβλίων "To μουσείο των υποσχέσεων" της Λίνας Μουσιώνη, και "Ο πιο γλυκός χορός" της Σύρμω Μιχαήλ. 

Μπείτε στο site των εκδόσεων Μεταίχμιο εδώ και εδώ για να δείτε περισσότερα για τους τίτλους. 


Η διαδικασία συμμετοχής είναι όπως πάντα απλή: στείλτε email στο happylearningseeds@gmail.com με τίτλο "Διαγωνισμός: Λατρεύω τα βιβλία"
και προαιρετικά αφήστε το σχόλιό σας κάτω από αυτό το άρθρο!


Λήξη διαγωνισμού: 30 Σεπτεμβρίου 2016
Οι νικητές θα ανακοινωθούν σε αυτή τη σελίδα την 1η  Ικτώβρη 2016 και θα ενημερωθούν με email.

Καλή επιτυχία σε όλους!


Λίγα λόγια για τα βιβλία:

Μία μελισσούλα που τη λένε Μπη μόλις βγήκε από το αυγό της. Παρατηρεί τον κόσμο γύρω της και μαθαίνει ποιος είναι ο ρόλος της μέσα στην κοινότητα των μελισσών. Με οδηγό το ένστικτό της και τις μεγαλύτερες μέλισσες, και παρέα με τη φίλη της τη Χάνι, μαθαίνει όλα εκείνα τα θαυμάσια πράγματα από τον γλυκό κόσμο των μελισσών, αλλά και κάτι ακόμα: να χορεύει! Γιατί πώς θα ειδοποιήσει τις υπόλοιπες μέλισσες, όταν στις εξορμήσεις της δει ένα λιβάδι γεμάτο λουλούδια; Χορεύοντας. Ωραία, και πώς γίνεται αυτό; Τι είναι πάλι αυτή η νέα εμπειρία που κάνει το κορμάκι της να στροβιλίζεται και να πετάει; Και μήπως οι άλλες μέλισσες χορεύουν καλύτερα; Είναι μόνο καθήκον ο χορός για τα πειθαρχημένα μελισσάκια, ή μήπως ευχαρίστηση;

Μάς άρεσε γιατί: μας μαθαίνουμε τόσα πολλά για την ζωή της μέλισσας!!!!




Ένα έκθεμα εξαφανίζεται μυστηριωδώς από το Μουσείο των Υποσχέσεων. Ο παράξενος φύλακάς του ζητά τη βοήθεια της Μαργαρίτας για να εξιχνιάσει την υπόθεση. Εκείνη, όμως, έχει τις αμφιβολίες της. Μα είναι δυνατόν να αφήσει την καλοκαιρινή ησυχία της και να τρέχει σε μουσεία; Και πώς να εμπιστευτεί έναν άγνωστο φύλακα; Και μάλιστα βάτραχο; Η Μαργαρίτα τελικά τολμά και τρυπώνει στις αίθουσες του μουσείου, λύνει τους μυστηριώδεις γρίφους που συναντά στην πορεία της και ανακαλύπτει το χαμένο έκθεμα. Μαζί ανακαλύπτει κι ένα κρυμμένο μυστικό…

Μας άρεσε γιατί: μας εξηγεί με απλό και ευχάριστο τρόπο την σημασία της υπόσχεσης.







Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού 
  1. Ο διαγωνισμός λήγει στις 30.09.2016 το βράδυ της Παρασκευής. Μετά την πάροδο της ημερομηνίας λήξης του διαγωνισμού, καμία συμμετοχή δε θα γίνεται δεκτή.
  2. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί μέσω του ηλεκτρονικού προγράμματος τυχαίας επιλογής αριθμών, που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.randomizer.org.
  3. Mετά την κλήρωση οι νικητές θα ενημερωθούν άμεσα για το δώρο που κέρδισαν και με σχετική ανάρτηση στην ιδια σελίδα που βρίσκεται ο διαγωνισμός αλλά και με email. Θα σας ζητηθει να δώσετε τα πλήρη στοιχεία σας τα οποία θα χρησιμοποιήθουν προκειμένου α) να διαπιστωθει η ταυτοπροσωπία κατα την παραλαβή του δώρου για όσους μένουν  Αθήνα β) για να τους αποστελεί το δώρο με courier για όσους είναι από επαρχία.Αν διαπιστωθεί ότι ο νικητής ή οι νικητές έχουν δώσει μη έγκυρα στοιχεία, ή ότι η συμμετοχή τους δεν πληροί κάποιον από τους όρους του παρόντος, το δώρο ή τα δώρα θα μεταβιβαστούν στον αναπληρωματικό ή στους αναπληρωματικούς νικητές. Επίσης,τα δώρα θα μεταβιβαστούν στον αναπληρωματικό ή στους αναπληρωματικούς νικητές σε περίπτωση αδυναμίας επικοινωνίας με τον νικητή ή τους νικητές, μετά 2 24ωρα από τη διεξαγωγή της κλήρωσης.
  4. Οι νικητές που κατοικούν στην Αττική παραλαμβάνουν το αντίτυπό τους από τον Πολυχώρο Μεταίχμιο (Ιπποκράτους 118, Τ.Κ. 11472, Αθήνα Τηλ: 211 3003500 ), ενώ εάν οι νικητές είναι από την επαρχία, το βιβλίο θα του(ς) αποσταλεί με courier. 

14 σχόλια:

  1. Λατρευουμε τα βιβλια! και σας ευχαριστουμε για τους διαγωνισμους. Χαρά-Ράνια-Γεωργία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πώς να μην τα λατρέψεις όταν σε πάνε τα όμορφα ταξίδια; Καλή επιτυχία!!

      Διαγραφή
  2. Λατρευουμε τα βιβλία! Σας ευχαριστούμε για τους διαγωνισμούς. Χαρά-Ράνια-Γεωργία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σούπερ δώρα! Αγαπάμε πολύ τα βιβλία!Σας ευχαριστούμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μα τι ωραια βιβλια κ κυριως αυτο με τη μελισσα...το θελουμε...χαχα,αλεξια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χαρούμενο και δημιουργικό φθινόπωρο εύχομαι. Ευχαριστουμε για την προσφορά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι όμορφη ευχή!
      Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!
      Ευχομαι και για σας τα καλύτερα και καλή επιτυχία στον διαγωνισμό!

      Διαγραφή
  6. Μόλις σήμερα συναντιεμαι πρώτη φορά με τη σελίδα σας και αμέσως απέκτησε άλλη μία ακόλουθο!Σας εύχομαι πολλές δημιουργικές αναρτήσεις! Όσο για το διαγωνισμό,τα βιβλία είναι πάντα καλοδεχούμενα!!Να είστε καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ πολύ για τα καλά σου λόγια και χαίρομαι που βρήκες την σελίδα μας ενδιαφέρουσα!
      Φιλιά πολλά και καλή επιτυχία!

      Διαγραφή
  7. Ωραια παιδικα βιβλια,πολυ θα θελα να κερδιζα ενα απο τα δυο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύ ενδιαφέρουσα σελίδα ! ! Καλή συνέχεια στο δημιουργικό σας έργο ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή