Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

Ένας πατατο-μακαρονο-σκαντζοχοιρούλης!

Για άλλη μία φορά έπρεπε με κάθε τρόπο να κανω τον μικρό μου να κάτσει για λίγο μαζί μου στην κουζίνα. Έπρεπε να μαγειρέψω μακαρόνια με την αγαπημένη σάλτσα την Χριστιάννας μου: κρέμα γάλακτος και μανιτάρια.
Το γνωστό παιχνίδι με το σουρωτήρι το ειχαμε ήδη παίξει οπότε επειγόντως ήθελα κάτι νέο. Και το μάτι μου πέφτει σε μία πατάτα στην πιατέλα του τραπεζιού! Ευκαιρία για παιχνίδι!
Παίρνω την πατάτα και μια χουφτα μακαρόνια. Κάθομαι κάτω μαζί του και αρχίζω βάζω τα μακαρόνια στην πατάτα. Ο μικρός ενθουσιάστηκε. Άρχισε να τρυπάει και αυτός και σε λίγο είχαμε ενα πατατο-μακαρονο-σκαντζοχοιρούλη! (Έτσι κέρδισα λίγα λεπτά για να βάλω τα μακαρόνια και να μαζεψω λίγο στην κουζίνα). Μάλιστα του βάλαμε και ματάκια!
Όμως το παιχνίδι δεν τελείωσε εδώ!
Σειρά έχουν τα κοφτά μακαρονάκια!
Τα βαζω σε ένα μπολάκι και τα δίνω στον Γιώργο. Αμέσως βρήκε τι θα τα κάνει. Άρχισε να τα περνάει στα μεγάλα μακαρόνια που είχαμε τοποθετήσει στην πατάτα (έπρεπε να βγάλω μερικα ίσια μακαρόνια από τον πατατούλη για να μπορεί να παίξει το 2ο παιχνίδι).





Για άλλη μια φορά έφτιαξα το φαγητό μας χωρίς να πρέπει να κάνω ενδιάμεσα σπίντ στο σαλόνι για να κατεβάσω τον μικρό απο το φωτιστικό, από το κουρτινόξυλο κλπ! χαχαχαχαχαχα

ΥΣ: αν το παιδάκι σας βάζει ακόμα πράγματα στο στόμα του θα πρέπει να μην το αφήνετε καθόλου μόνο του κατά την διάρκεια αυτού του παιχνιδιού!






Άδεια Creative Commons
Το έργο με τίτλο Ένας πατατο-μακαρονο-σκαντζοχοιρούλης! (για παιδιά Δημοτικού) από τον δημιουργό Νερούτσου Βανέσσα διατίθεται με την άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου